Lazuliet in kwarts sculptuur nr-01
search
  • Lazuliet in kwarts sculptuur nr-01
  • Lazuliet in kwarts sculptuur nr-01
  • Lazuliet in kwarts sculptuur nr-01
  • Lazuliet in kwarts sculptuur nr-01

Lazuliet in kwarts sculptuur nr.01

€ 67,50
Inclusief belasting

Uniek sculptuur van de half-edelsteen Lazuliet in kwarts uit Madagaskar. Deze steen is 13 cm hoog en 673 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Lazuliet in kwarts sculptuur nr.1 kopen 

Prachtig handgepolijste sculptuur van de half-edelsteen Lazuliet in kwarts. Dit stuk is 13 x 7 x 4,5 cm en 673 gram. Prachtig Lazuliet in kwarts mineraal om bijvoorbeeld ter decoratie in je huiskamer of praktijk te zetten om daar van de energie te genieten. De vindplaats van deze Lazuliet in kwarts is Madagaskar. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Lazuliet in kwarts gepolijst 

Lazuliet in kwarts, ook bekend als lazulietkwarts, is een bijzondere edelsteencombinatie met verschillende werkingen en eigenschappen. Lazuliet in kwarts wordt geassocieerd met het bevorderen van spirituele verbinding en intuïtieve ontwikkeling. Het opent en activeert het derde oog chakra, waardoor men dieper kan mediteren, spirituele inzichten kan verkrijgen en intuïtieve gaven kan versterken. Deze edelsteencombinatie staat bekend om zijn kalmerende werking op de geest. Het helpt bij het verminderen van stress, angst en onrust, en bevordert een gevoel van innerlijke rust en kalmte.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Lazuliet in kwarts sculptuur perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de intuïtieve ontwikkeling en spirituele inzichten die de Lazuliet in kwarts edelsteen te bieden heeft? Bestel dit Lazuliet in kwarts kunstwerkje dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561201874
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Lazuliet
Gewicht
0
673
Kleur
Blauw / grijs
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
Uniek sculptuur van de half-edelsteen Lazuliet in kwarts uit Madagaskar. Deze steen is 13 cm hoog en 673 gram.