• Nieuw
Jaspis Polychroom sculptuur nr.11
search
  • Jaspis Polychroom sculptuur nr.11
  • Jaspis Polychroom sculptuur nr.11
  • Jaspis Polychroom sculptuur nr.11
  • Jaspis Polychroom sculptuur nr.11

Jaspis Polychroom sculptuur nr.11

€ 112,00
Inclusief belasting

Jaspis Polychroom Sculptuur nr.11 uit Madagaskar, weegt 9 gram en is 11cm groot

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Jaspis Polychroom Sculptuur nr.11

Jaspis Polychroom, ook wel bekend als Desert Jasper, is een fascinerende edelsteen die bekend staat om zijn prachtige kleuren en zachte, aardende energie. Deze unieke sculptuur, Jaspis Polychroom nr.11, is zorgvuldig geselecteerd en geslepen om de natuurlijke schoonheid van de steen te benadrukken.

De werking van Jaspis Polychroom

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Jaspis Polychroom is een steen van balans, stabiliteit en bescherming. Het helpt je om je te verbinden met de aarde, waardoor je een diep gevoel van veiligheid en rust ervaart. Deze steen bevordert innerlijke harmonie en helpt je om emoties in evenwicht te brengen. Jaspis Polychroom moedigt je aan om in het hier en nu te leven en je aandacht te richten op wat echt belangrijk is.

Daarnaast staat Jaspis Polychroom bekend om zijn vermogen om kracht en vitaliteit te geven. Het is een uitstekende steen voor diegenen die een nieuwe start willen maken, of die zich willen heroriënteren op hun doelen en dromen. Deze steen biedt ook bescherming tegen negatieve energieën en ondersteunt het loslaten van stress en angst.

Fysieke Eigenschappen

Jaspis Polychroom wordt vaak gebruikt om het fysieke lichaam te versterken. Het ondersteunt de spijsvertering, helpt bij de opname van voedingsstoffen, en kan bijdragen aan het verlichten van stressgerelateerde aandoeningen. Daarnaast staat het bekend om zijn positieve invloed op het immuunsysteem en het bevorderen van algehele vitaliteit.

Geologische Oorsprong

Jaspis Polychroom wordt voornamelijk gevonden in Madagaskar en is geliefd om zijn rijke en veelzijdige kleuren, die variëren van diepe roodtinten tot zachte beige- en bruintinten. De steen wordt gevormd door vulkanische activiteiten en sedimentaire processen, waardoor elke sculptuur uniek is in zijn patronen en kleuren.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel Direct Online

Deze Jaspis Polychroom Sculptuur nr.11 is niet alleen een prachtige decoratieve toevoeging aan uw huis of werkplek, maar ook een krachtige bondgenoot voor innerlijke balans en stabiliteit. Bestel deze unieke sculptuur vandaag nog en ervaar de rustgevende en beschermende energie van Jaspis Polychroom in uw leven.

8718561216397
1 Item