• Nieuw
Jaspis Polychroom sculptuur nr.12
search
  • Jaspis Polychroom sculptuur nr.12
  • Jaspis Polychroom sculptuur nr.12
  • Jaspis Polychroom sculptuur nr.12
  • Jaspis Polychroom sculptuur nr.12

Jaspis Polychroom sculptuur nr.12

€ 43,00
Inclusief belasting

Jaspis Polychroom Sculptuur nr.12 uit Madagaskar, weegt 3 gram en is 12 cm groot.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Jaspis Polychroom Sculptuur nr.12

Jaspis Polychroom, ook wel bekend als Desert Jasper, is een indrukwekkende edelsteen die wordt geprezen om zijn rijke, aardse kleuren en zijn krachtige, aardende energie. Deze unieke sculptuur, Jaspis Polychroom nr.12, is zorgvuldig geselecteerd om de natuurlijke schoonheid van de steen optimaal tot zijn recht te laten komen.

De werking van Jaspis Polychroom

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Jaspis Polychroom is een steen die bekend staat om het bevorderen van balans, stabiliteit en bescherming. Het helpt je te aarden en een diep gevoel van veiligheid en rust te ervaren. Deze steen is ideaal om innerlijke harmonie te creëren en emoties in balans te brengen. Jaspis Polychroom moedigt je aan om in het moment te leven en je te concentreren op wat werkelijk belangrijk is in je leven.

De steen biedt ook kracht en vitaliteit, wat bijzonder nuttig is voor mensen die behoefte hebben aan een nieuwe start of die zich willen heroriënteren op hun persoonlijke doelen en dromen. Daarnaast beschermt Jaspis Polychroom tegen negatieve energieën en helpt het bij het loslaten van stress en angst.

Fysieke Eigenschappen

Fysiek staat Jaspis Polychroom bekend om zijn ondersteunende werking op het lichaam. Het bevordert de spijsvertering, helpt bij de opname van voedingsstoffen, en kan stressgerelateerde klachten verlichten. Bovendien draagt het bij aan een sterker immuunsysteem en ondersteunt het de algehele vitaliteit van het lichaam.

Geologische Oorsprong

Jaspis Polychroom wordt vooral gevonden in Madagaskar en is geliefd vanwege de rijke verscheidenheid aan kleuren, variërend van diepe rood- en bruintinten tot zachte beige- en groentinten. Deze variatie in kleur en patroon maakt elke sculptuur uniek en bijzonder.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede kan komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel Direct Online

Deze Jaspis Polychroom Sculptuur nr.12 is niet alleen een prachtige aanvulling op uw interieur, maar ook een krachtige steen voor het bevorderen van innerlijke balans en bescherming. Voeg deze unieke sculptuur toe aan uw collectie en laat de kalmerende en aardende energie van Jaspis Polychroom een positieve invloed hebben op uw leven. Bestel nu online!

8718561216519
1 Item