Agaat op standaard mini
search
  • Agaat op standaard mini
  • Agaat op standaard mini
  • Agaat op standaard mini
  • Agaat op standaard mini
  • Agaat op standaard mini

Agaat op standaard mini

€ 29,00
Inclusief belasting

Agaat natuur op standaard  met een gemiddeld gewicht van 0,05 kg. De hoogte van de steen is ca. 8-10 cm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Agaat op standaard mini kopen
Half gepolijst stuk Agaat natuur op standaard met een gemiddeld gewicht van ca. 0,05 kg. De hoogte van de steen is ca. 8-10 cm. De mini agaat stukken zijn uniek en hebben verschillende openingen. De Agaat komt uit Brazilië.

De werking van de Agaat op standaard mini
Agaat is een beschermende en aardende steen die je innerlijke rust kan brengen. Agaat kan je helpen om je aura schoon te maken en schoon te houden. Het mineraal bevordert het zelfvertrouwen en geeft stabiliteit. Agaat zet je aan tot zelfreflectie en zorgt ervoor dat je problemen, emoties en gedachten van een afstand kunt bekijken. De steen heeft een positieve werking op de blaas, de ogen, de geslachtsorganen, de bloedvaten en de stofwisseling. Agaat werkt heilzaam bij blaasontsteking. De steen kan je in verbinding brengen met moeder aarde. Al jaren is de Agaat de beschermsteen voor moeder en kind tijdens de zwangerschap. Het mineraal stimuleert een gevoel van veiligheid en geborgenheid.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
past deze Agaat mini op Standaard  perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de bescherming en de stabiliteit die de Agaat te bieden heeft? Bestel de mini Agaat op standaard direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561080059
24 Items

Datasheet

Edelsteen
Agaat
Gewicht
0
10
25 kg
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
4 kg. De hoogte van de steen is ca. 8-10 cm.
Agaat natuur op voet met een gemiddeld gewicht van 0