Jaspis Polychroom sculptuur nr.06
search
  • Jaspis Polychroom sculptuur nr.06
  • Jaspis Polychroom sculptuur nr.06
  • Jaspis Polychroom sculptuur nr.06
  • Jaspis Polychroom sculptuur nr.06

Jaspis Polychroom sculptuur nr.06

€ 73,85
Inclusief belasting

Handgepolijste sculptuur van Jaspis Polychroom uit Madagaskar. Dit kunstwerk is 11,5 cm hoog en 642 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Jaspis Polychroom sculptuur nr.06 kopen

Uniek sculptuur van de half-edelsteen Jaspis Polychroom. De vindplaats van deze Jaspis Polychroom is Madagaskar. Het stuk is 11,5 x 8,5 x 5 cm en 642 gram. Bijzondere Jaspis Polychroom om bijvoorbeeld ter decoratie te plaatsen in je woning of praktijkruimte. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Jaspis Polychroom sculptuur

Polychroom jaspis is een steen van persoonlijke groei en verandering. Het helpt je om negatieve patronen en oude overtuigingen los te laten, zodat je open kunt staan voor nieuwe ervaringen en inzichten. Deze steen moedigt aan tot zelfreflectie en het maken van positieve veranderingen in je leven. Het hebben van een jaspis polychroom sculptuur kan je ondersteunen in periodes van transformatie en persoonlijke ontwikkeling.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Jaspis Polychroom sculptuur perfect bij jouw woonkamer of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de transformatie of zelfreflectie die de Jaspis Polychroom halfedelsteen te bieden heeft? Bestel deze unieke Jaspis Polychroom dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561214225
1 Item