Agaat bloem edelsteen sculptuur nr-05
search
  • Agaat bloem edelsteen sculptuur nr-05
  • Agaat bloem edelsteen sculptuur nr-05
  • Agaat bloem edelsteen sculptuur nr-05
  • Agaat bloem edelsteen sculptuur nr-05

Agaat bloem edelsteen sculptuur nr.05

€ 36,00
Inclusief belasting

Sculptuur van de half-edelsteen Bloemagaat. Dit natuurlijke kunstwerkje is 9 cm hoog en 275 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Agaat bloem sculptuur nr.5 kopen

Agaat bloem sculptuur van 9 x 6 x 3 cm. Deze Agaat is compleet handgepolijst. De sculptuur weegt 275 gram. Je ontvangt het exacte stuk van de foto. Prachtig stenen beeld om als decoratie in je woning of werkruimte te plaatsen en daar van de Agaat-energie te genieten.

De werking van de Agaat bloem sculptuur 

Bloemagaat is een edelsteen die in de spirituele wereld wordt gewaardeerd om zijn specifieke eigenschappen en energieën. Hier is een voorbeeld van de spirituele werking van een bloemagaat sculptuur: Balans en harmonie: Bloemagaat staat bekend om zijn vermogen om balans en harmonie in het leven te brengen. Het wordt vaak gebruikt om emotionele spanningen en conflicten te verlichten. Een bloemagaat sculptuur kan dienen als een herinnering om evenwicht te zoeken in je geest en emoties.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past dit Agaat bloem sculptuur perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de balans en harmonie die de Bloemagaat te bieden heeft? Bestel dit sculptuur Agaat dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561202260
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Agaat
Gewicht
0
275
Kleur
Natuur
Omschrijving
Sculptuur van de half-edelsteen Bloemagaat. Dit natuurlijke kunstwerkje is 9 cm hoog en 275 gram.