• Nieuw
Golden Healer sculptuur nr.05
search
  • Golden Healer sculptuur nr.05
  • Golden Healer sculptuur nr.05
  • Golden Healer sculptuur nr.05
  • Golden Healer sculptuur nr.05

Golden Healer sculptuur nr.05

€ 67,00
Inclusief belasting

Handgepolijste sculptuur van Golden Healer uit Madagaskar, deze is 448 gram en 9,5 cm groot. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Golden Healer sculptuur nr.05 kopen

Bijzondere sculptuur van de half-edelsteen Golden Healer van 9,5 x 7 x 5 cm en 448 gram. De vindplaats van deze Golden Healer is Madagaskar. Geniet van deze fijne energie in je woonkamer of praktijkruimte. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van gepolijste Golden Healer

Golden Healers worden beschouwd als krachtige genezers op vele niveaus. Ze worden verondersteld om energie te zuiveren en te versterken, waardoor ze effectief zijn voor algemene genezing. Het is een kristal dat wordt gebruikt om de hele staat van het fysieke lichaam te verbeteren en te versterken. Vanwege hun hoge vibratie worden Golden Healers gebruikt om de aura en het energieveld van een persoon te zuiveren, het verwijderen van negativiteit en energieblokkades die de fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid kunnen beïnvloeden. Dit type kristal bevordert spirituele communicatie over een hoger frequentie. Het wordt vaak gebruikt om verbinding te maken met het goddelijke of hogere zelf, wat kan leiden tot verhoogd inzicht en spiritueel bewustzijn.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Golden Healer sculptuur perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de positiviteit of aurazuivering die de Golden Healer edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Golden Healer sculptuur nr.5 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561216830
1 Item