• Nieuw
Calciet groen kubus nr.02
search
  • Calciet groen kubus nr.02
  • Calciet groen kubus nr.02
  • Calciet groen kubus nr.02
  • Calciet groen kubus nr.02
  • Calciet groen kubus nr.02

Calciet groen kubus nr.02

€ 39,00
Inclusief belasting

Calciet groen kubus nr.02 uit Afghanistan, deze weegt 238 gram en is 4,5 cm groot.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Calciet Groen Kubus nr.02

Calciet Groen is een krachtig mineraal dat bekend staat om zijn zachte, helende energie en zijn vermogen om emotionele en fysieke balans te bevorderen. Deze Calciet Groen Kubus nr.02 is een prachtig gevormd exemplaar dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook veel spirituele en helende voordelen biedt.

De werking van Calciet Groen

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Calciet Groen is een steen van vernieuwing en balans. Het helpt om negatieve energieën te transformeren en bevordert een gevoel van innerlijke rust en stabiliteit. Deze steen is bijzonder effectief in het loslaten van oude, belemmerende emoties en patronen, waardoor ruimte ontstaat voor positieve veranderingen en persoonlijke groei. Calciet Groen ondersteunt het hartchakra en helpt bij het openen van het hart voor liefde en mededogen, zowel voor jezelf als voor anderen.

Daarnaast staat Calciet Groen bekend om zijn vermogen om emotionele genezing te bevorderen. Het biedt troost in tijden van stress en helpt je om gevoelens van angst en verdriet te overwinnen. Deze steen is een uitstekende keuze voor meditatie en andere spirituele praktijken, omdat het de geest kalmeert en een diepere verbinding met jezelf bevordert.

Fysieke Eigenschappen

Calciet Groen wordt ook vaak gebruikt vanwege zijn positieve invloed op het fysieke lichaam. Het staat bekend om zijn vermogen om het immuunsysteem te versterken en de gezondheid van de huid, botten en gewrichten te bevorderen. Daarnaast kan Calciet Groen helpen bij het verlichten van spanningen en het ondersteunen van een gezonde hartfunctie.

Geologische Oorsprong

Calciet Groen is een veelvoorkomend mineraal dat voornamelijk wordt gevonden in kalksteengroeven over de hele wereld. De groene variant van calciet is geliefd om zijn verfrissende kleur en zijn vermogen om helende energieën uit te stralen. De kubusvorm van deze steen maakt het een uniek en prachtig stuk voor elke collectie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede kan komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel Direct Online

Deze Calciet Groen Kubus nr.02 is niet alleen een visueel aantrekkelijk object voor uw huis of kantoor, maar ook een krachtige steen voor emotionele balans en fysieke heling. Voeg deze prachtige kubus toe aan uw collectie en ervaar de kalmerende en verfrissende energie van Calciet Groen in uw leven. Bestel nu online!

8718561215734
1 Item