Bergkristal sculptuur 700 - 850 gram
search
  • Bergkristal sculptuur 700 - 850 gram
  • Bergkristal sculptuur 700 - 850 gram
  • Bergkristal sculptuur 700 - 850 gram
  • Bergkristal sculptuur 700 - 850 gram

Bergkristal sculptuur 700 - 850 gram

€ 74,50
Inclusief belasting

Helder sculptuur van Bergkristal. Het stuk weegt 700 – 850 gram.  

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Bergkristal sculptuur 700 - 850 gram kopen

Helder sculptuur van Bergkristal. Het stuk weegt 700 – 850 gram. Het Bergkristal sculptuur is ca. 5 – 7  cm lang, 4 – 6 cm breed en 9 – 11 cm hoog. De vindplaats is Madagaskar. Let op! ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto’s.

De werking van Bergkristal

Dankzij zijn helende, versterkende en geneeskrachtige werking is Bergkristal al eeuwenlang één van de bekendste en meest populaire stenen uit de geschiedenis van de edelstenen. Bergkristal heeft een zuiverende en reinigende werking. Het mineraal versterkt de omgeving en de werking van andere stenen. Bergkristal kan je een helder inzicht geven in je eigen drijfveren en motieven. De steen vermindert heimwee, haaruitval, angsten, depressie, besluiteloosheid en slapeloosheid. Bergkristal bevordert liefde, harmonie, concentratie en balans. Het mineraal werkt heilzaam bij migraine, krampen, menstruatieklachten, pijn, brandende voeten, griep, maagstoornissen, oogaandoeningen, huiduitslag, jeuk, jeugdpuistjes, ooraandoeningen, angina, winterhanden/voeten, leverklachten, (zenuw) ontstekingen en epilepsie. Bergkristal heeft een positief effect op het hart, het immuunsysteem en de borstvoeding. Als elixer werkt Bergkristal goed bij aambeien (uitwendig toepassen).

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit kleine sculptuurtje van 700 – 850 gram perfect bij jouw interieur of praktijk? Of heb jij behoefte aan de balans en harmonie die de Bergkristal te bieden heeft? Bestel het stuk direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561193162
2 Items

Datasheet

Edelsteen
Bergkristal
Gewicht
0
7
Kleur
Wit / transparant
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
Helder sculptuur van Bergkristal. Het stuk weegt 700 – 850 gram.