Serpentijn edelsteen sculptuur nr.32
search
  • Serpentijn edelsteen sculptuur nr.32
  • Serpentijn edelsteen sculptuur nr.32
  • Serpentijn edelsteen sculptuur nr.32
  • Serpentijn edelsteen sculptuur nr.32

Serpentijn edelsteen sculptuur nr.32

€ 65,50
Inclusief belasting

Handgeslepen sculptuur van de half-edelsteen Serpentijn uit Afghanistan, 15,5 cm hoog en 524 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Serpentijn edelsteen sculptuur nr.32 kopen 

Handgeslepen Serpentijn edelsteen sculptuur. Dit edelstenen beeldje is 524 gram en is 15,5 x 5,5 x 4,5 cm. De vindplaats van deze Serpentijn is Afghanistan. Prachtig Serpentijn mineraal om bijvoorbeeld ter decoratie in je slaapkamer zetten om daar van zijn energie te genieten of om een meditatie mee te doen. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Serpentijn sculptuur

Een Serpentijn sculptuur uit Afghanistan heeft een diepgaande spirituele werking en kan een krachtige aanvulling zijn op spirituele praktijken en welzijn. Serpentijn wordt geassocieerd met de Kundalini-energie, die wordt gezien als de levenskracht die door het lichaam stroomt. Het kristal kan helpen bij het ontwaken en harmoniseren van deze energie, wat leidt tot een diepere spirituele verbinding en verhoogd bewustzijn.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Serpentijn sculptuur perfect bij jouw woonkamer of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de harmonie en het verhoogde bewustzijn die de Serpentijn edelsteen te bieden heeft? Bestel deze gepolijste Serpentijn dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561207685
1 Item