Rhodoniet sculptuur nr.02
search
  • Rhodoniet sculptuur nr.02
  • Rhodoniet sculptuur nr.02
  • Rhodoniet sculptuur nr.02
  • Rhodoniet sculptuur nr.02

Rhodoniet sculptuur nr.02

€ 128,70
Inclusief belasting

Geslepen sculptuur van Rhodoniet uit Madagaskar. Het stuk is 12 x 9 x 4,5 cm en weegt 1,17 kg.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Rhodoniet sculptuur nr.02 kopen

Glad gepolijst sculptuur van Rhodoniet. Het sculptuur is 12 x 9 x 4,5 cm en weegt 1,17 kg. De Rhodoniet is afkomstig uit Madagaskar. 

Je ontvangt het stuk van de foto. 

De werking van Rhodoniet

Rhodoniet is een krachtige steen die bekend staat om zijn helende en harmoniserende eigenschappen. Deze steen bevordert liefde, emotionele genezing en balans. Wanneer je een prachtige Rhodoniet sculptuur in je handen houdt, voel je de kalmerende en liefdevolle energie die het uitstraalt.

Rhodoniet staat bekend om zijn vermogen om het hartchakra te activeren en in balans te brengen. Dit bevordert emotionele heling, vergeving en compassie. Rhodoniet helpt je emotionele wonden te genezen en moedigt je aan om liefde en harmonie in je leven te omarmen.

Deze steen bevordert ook zelfvertrouwen en helpt bij het overwinnen van angst en onzekerheid. Het helpt je negatieve emoties en blokkades los te laten, waardoor ruimte ontstaat voor positieve veranderingen en nieuwe mogelijkheden. Rhodoniet uit Madagaskar versterkt zowel de emotionele als spirituele balans en bevordert een gevoel van welzijn en innerlijke vrede.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past dit sculptuur perfect bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de innerlijke vrede en spirituele balans die de Rhodoniet te bieden heeft? Bestel dit gepolijste sculptuur dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561215024
1 Item