Jaspis regenwoud sculptuur nr-02
search
  • Jaspis regenwoud sculptuur nr-02
  • Jaspis regenwoud sculptuur nr-02
  • Jaspis regenwoud sculptuur nr-02
  • Jaspis regenwoud sculptuur nr-02

Jaspis regenwoud sculptuur nr.02

€ 740,25
Inclusief belasting

Handgeslepen sculptuur van de half-edelsteen regenwoudjaspis uit Indonesië. Dit edelsteen kunstwerk is 16,45 kilo en 33 cm hoog. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Jaspis regenwoud sculptuur nr.2 kopen 

Bijzonder sculptuur van de half-edelsteen regenwoudjaspis. Deze Jaspis regenwoud is ruim 16 kilo in gewicht en 33 x 30 x 13 cm, de vindplaats van deze Jaspis is Indonesië. Prachtig stuk om ter decoratie in je woonkamer te plaatsen en daar van de energie te genieten. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Jaspis regenwoud sculptuur

Deze steen staat bekend om zijn helende eigenschappen, zowel op fysiek als emotioneel niveau. Het wordt vaak gebruikt bij genezingsprocessen, omdat het kan helpen bij het bevorderen van een sneller herstel na ziekte of letsel. Het heeft ook een verzachtende werking op emotionele pijn en trauma's.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Jaspis regenwoud sculptuur perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan een sneller herstel en verzachting van pijn die de Jaspis regenwoud edelsteen te bieden heeft? Bestel de sculptuur dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561204967
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
16
45
Kleur
Bruin / zwart
Herkomst
Indonesië
Omschrijving
45 kilo en 33 cm hoog.
Handgeslepen sculptuur van de half-edelsteen regenwoudjaspis uit Indonesië. Dit edelsteen kunstwerk is 16