• Nieuw
Jaspis kamballa sculptuur nr.06
search
  • Jaspis kamballa sculptuur nr.06
  • Jaspis kamballa sculptuur nr.06
  • Jaspis kamballa sculptuur nr.06
  • Jaspis kamballa sculptuur nr.06

Jaspis kamballa sculptuur nr.06

€ 99,00
Inclusief belasting

Jaspis kamballa sculptuur nr.06 uit Madagaskar, deze steen weegt 763 gram en is 12 cm groot

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Jaspis Kamballa Sculptuur nr.06

Jaspis Kamballa Sculptuur nr.06 is een indrukwekkend stuk met unieke energetische eigenschappen. Dit sculptuur, afkomstig uit Madagaskar, weegt 763 gram en heeft een hoogte van 12 cm. De krachtige energie van deze steen, die ook bekend staat als Eldariet of Nevelsteen, maakt dit een waardevol object voor spirituele en persoonlijke groei.

De werking van Jaspis Kamballa

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Jaspis Kamballa staat bekend om zijn krachtige energieën die helpen bij het herinneren van wie je werkelijk bent. De steen werkt zuiverend voor het emotionele lichaam en helpt bij het versterken van je emotionele kracht. Het is de steen van energetische wedergeboorte en spirituele groei, en helpt je om innerlijke balans te herstellen en in je eigen kracht te staan.

Daarnaast stimuleert Jaspis Kamballa transformatie en laat het je kijken naar mogelijkheden die je eigen potentieel tot creatie ondersteunen. Het helpt je om nieuwe wegen te ontdekken en met vertrouwen vooruit te kijken.

Fysieke Eigenschappen en Ontgifting

Jaspis Kamballa staat ook bekend om zijn ontgiftende eigenschappen. De steen helpt bij het afbreken van chemische stoffen in het lichaam en ondersteunt het loslaten van destructieve patronen, zoals verslaving. Deze steen biedt je de kracht om schadelijke gewoonten te doorbreken en een gezondere, gebalanceerde levensstijl te omarmen.

Geologische Oorsprong

Jaspis Kamballa, afkomstig uit Madagaskar, wordt ook wel Eldariet of Nevelsteen genoemd. Deze steen wordt gevormd in krachtige geologische processen, en de prachtige patronen en kleuren maken elke sculptuur uniek. Dit specifieke stuk is zorgvuldig geslepen en gepolijst om de schoonheid en energie van de steen volledig tot uiting te laten komen.

Disclaimer

Hoewel Jaspis Kamballa talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Jaspis Kamballa Sculptuur nr.06 toe aan je collectie en ervaar de krachtige energie van wedergeboorte, transformatie en balans. Of je nu op zoek bent naar spirituele groei, emotionele zuivering of een prachtige toevoeging aan je decor, deze steen biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de energie van Jaspis Kamballa je leven verrijken!

8718561217271
1 Item