Labradoriet edelsteen sculptuur nr. 37
search
  • Labradoriet edelsteen sculptuur nr. 37
  • Labradoriet edelsteen sculptuur nr. 37
  • Labradoriet edelsteen sculptuur nr. 37
  • Labradoriet edelsteen sculptuur nr. 37

Labradoriet edelsteen sculptuur nr. 37

€ 153,00
Inclusief belasting

Een prachtig sculptuur van de half-edelsteen Labradoriet uit Madagaskar. Deze is 18,5 cm hoog en 1,61 kilo. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Labradoriet edelsteen sculptuur nr.37 kopen 

Handgepolijst beeld van Labradoriet, deze is 18,5 x 8 x 5 cm en 1610 gram en is aan alle zijden gepolijst. De vindplaats van deze Labradoriet is Madagaskar. Prachtig labradoriet mineraal om bijvoorbeeld ter decoratie in je slaapkamer te zetten om daar van de energie te genieten. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Labradoriet sculptuur

Een labradoriet sculptuur uit Madagaskar heeft een krachtige spirituele werking die diepgaande inzichten, bescherming en spirituele groei kan bevorderen. Labradoriet staat bekend om zijn beschermende eigenschappen die een schild vormen tegen negatieve energieën, psychische aanvallen en negatieve invloeden uit de omgeving. Het kan helpen bij het afweren van negatieve energieën en het creëren van een veilige en beschermde ruimte voor spiritueel werk en groei. Labradoriet staat bekend als een krachtige steen voor het stimuleren van intuïtie en het ontwikkelen van spiritueel inzicht. Het opent het derde oogchakra en vergroot het vermogen om innerlijke wijsheid, inzichten en spirituele begeleiding te ontvangen. Door de geest te openen voor hogere dimensies en spirituele inzichten, bevordert labradoriet spirituele groei, bewustwording en zelfontdekking. Het helpt bij het ontwikkelen van een dieper begrip van het zelf en de wereld om ons heen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Labradoriet sculptuur perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan het spirituele inzicht en de zelfontdekking die de Labradoriet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Labradoriet gepolijst dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561207319
1 Item