• Nieuw
Chrysantensteen sculptuur nr.01
search
  • Chrysantensteen sculptuur nr.01
  • Chrysantensteen sculptuur nr.01
  • Chrysantensteen sculptuur nr.01
  • Chrysantensteen sculptuur nr.01

Chrysantensteen sculptuur nr.01

€ 42,00
Inclusief belasting

Chrysantensteen sculptuur nr.01 uit China, deze steen weegt 551 gram en is 13 cm groot

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Chrysantensteen Sculptuur nr.01

Chrysantensteen Sculptuur nr.01 is een prachtig en uniek stuk afkomstig uit China, dat met zijn opvallende uiterlijk en krachtige energie een waardevolle aanvulling is op elke collectie. Deze sculptuur weegt 551 gram en heeft een hoogte van 13 cm. Chrysantensteen, ook wel bekend als chrysanthemumsteen, staat symbool voor kalmte, groei en persoonlijke ontwikkeling.

De werking van Chrysantensteen

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Chrysantensteen bevordert kalmte en evenwicht in het leven van de drager. Deze steen helpt je om geduldig te zijn en je doelen op een evenwichtige manier te bereiken. Door zijn aardende energie ondersteunt hij je om gefocust te blijven in het hier en nu, terwijl hij je tegelijkertijd aanmoedigt om je dromen te volgen en positieve veranderingen in je leven door te voeren.

De steen is een krachtig symbool voor persoonlijke groei, en het stimuleert je om met geduld en vastberadenheid vooruitgang te boeken op je levenspad. Chrysantensteen is ideaal voor wie op zoek is naar stabiliteit, maar ook naar inspiratie om vooruit te blijven kijken en nieuwe doelen te stellen.

Fysieke Eigenschappen

Naast zijn spirituele voordelen, biedt chrysantensteen ook ondersteuning bij het verminderen van stress en spanning. De aardende energie van de steen kan helpen om het evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen, wat kan bijdragen aan een verbeterd gevoel van welzijn en rust.

Geologische Oorsprong

Chrysantensteen is een unieke steen afkomstig uit China en staat bekend om zijn bloemachtige patronen, die lijken op een bloeiende chrysant. Deze steen wordt gevormd door de combinatie van verschillende mineralen, waardoor de indrukwekkende patronen ontstaan die deze sculptuur zo speciaal maken. De natuurlijke schoonheid van de steen, gecombineerd met zijn krachtige energie, maakt dit een perfecte aanvulling op elke collectie.

Disclaimer

Hoewel chrysantensteen talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Chrysantensteen Sculptuur nr.01 toe aan je collectie en ervaar de kalmerende en aardende energie van deze bijzondere steen. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, evenwicht of gewoon een prachtig decoratief object, deze steen biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de kracht van chrysantensteen je leven verrijken!

8718561217554
1 Item