Toermalijn zwart sculptuur nr.21
search
  • Toermalijn zwart sculptuur nr.21
  • Toermalijn zwart sculptuur nr.21
  • Toermalijn zwart sculptuur nr.21
  • Toermalijn zwart sculptuur nr.21

Toermalijn zwart sculptuur nr.21

€ 126,00
Inclusief belasting

Toermalijn zwart sculptuur van 10 x 5 x 11,5 cm en weegt ca. 1 kg.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Toermalijn zwart sculptuur nr. 21 kopen 

Handgeslepen sculptuur van de half-edelsteen zwarte Toermalijn. Dit mooie stuk is 10 x 5 x 11,5 cm en is afkomstig uit Madagaskar. Het sculptuur weegt ca. 1 kg. 
Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van Toermalijn zwart sculptuur

Deze steen wordt vaak gebruikt voor spirituele bescherming en reiniging. Het kan helpen bij het verwijderen van negatieve energieën en entiteiten uit je aura en omgeving, waardoor je een veilige en harmonieuze energetische ruimte kunt creëren voor spirituele praktijken en groei.

Zwarte toermalijn staat ook bekend om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning, en het bevorderen van innerlijke rust en kalmte. Dit kan leiden tot een dieper gevoel van welzijn en welbevinden. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Toermalijn sculptuur perfect bij jouw praktijk of winkel? Of heb jij behoefte aan de reiniging en aurabescherming die de Toermalijn edelsteen te bieden heeft? Bestel deze gepolijste Toermalijn dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561208743
1 Item