Serpentijn edelsteen sculptuur nr.38
search
  • Serpentijn edelsteen sculptuur nr.38
  • Serpentijn edelsteen sculptuur nr.38
  • Serpentijn edelsteen sculptuur nr.38
  • Serpentijn edelsteen sculptuur nr.38

Serpentijn edelsteen sculptuur nr.38

€ 52,00
Inclusief belasting

Handgepolijste sculptuur van Serpentijn uit Afghanistan, deze is 406 gram en 12 cm groot. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Serpentijn sculptuur nr.38 kopen

Bijzondere sculptuur van de half-edelsteen Serpentijn van 12 x 4,5 x 4 cm en 406 gram. De vindplaats van deze Serpentijn is Afghanistan. Geniet van deze fijne energie in je woonkamer of praktijkruimte. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van gepolijste Serpentijn

In de fysieke zin wordt serpentijn vaak in verband gebracht met zijn vermogen om te helpen bij de detoxificatie van het bloed, evenals het versterken van de nieren en de maag. Het zou ook ondersteuning bieden bij het verwijderen van parasieten en de opname van calcium en magnesium verbeteren. Serpentijn heeft een sterke verbinding met de natuur en wordt verondersteld om gebruikers te helpen zich meer verbonden te voelen met de aarde. Het bevordert een dieper respect voor het milieu en de levende wezens.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Serpentijn sculptuur perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de detoxificatie of het diepere respect die de Serpentijn edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Serpentijn dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561210555
1 Item