• Nieuw
Calciet blauw sculptuur nr.08
search
  • Calciet blauw sculptuur nr.08
  • Calciet blauw sculptuur nr.08
  • Calciet blauw sculptuur nr.08
  • Calciet blauw sculptuur nr.08

Calciet blauw sculptuur nr.08

€ 108,25
Inclusief belasting

Deze Blauwe Calciet heeft een afmeting van 12 x 7 x 8 cm en weegt 937 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Blauwe Calciet nr.08

Deze Blauwe Calciet heeft een afmeting van 12 x 7 x 8 cm en weegt 937 gram. Met zijn subtiele blauw/grijze tint is deze calciet een prachtige toevoeging aan elke collectie en heeft het een unieke uitstraling die zijn spirituele eigenschappen benadrukt.

De werking van Blauwe Calciet

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Blauwe Calciet staat bekend om zijn vermogen om de spirituele ontwikkeling te bevorderen en de concentratie te verbeteren. De kalmerende blauw/grijze kleur van deze steen helpt bij het ontwikkelen van een diepere verbinding met je innerlijke zelf. Blauwe Calciet ondersteunt je bij liefdevol handelen en helpt je om met overgevoeligheid om te gaan. Het biedt een emotionele buffer, waardoor je met meer empathie en begrip kunt reageren op de uitdagingen van het leven.

Fysieke Eigenschappen

Naast zijn spirituele voordelen kan Blauwe Calciet ook bijdragen aan een verbeterde mentale helderheid en stressvermindering. Het helpt om een gevoel van innerlijke rust te creëren en bevordert een evenwichtige energie in je omgeving.

Geologische Oorsprong

Blauwe Calciet vormt zich in sedimentaire afzettingen en staat bekend om zijn rustige, etherische kleur. De steen komt voor in regio's waar calciet in verschillende mineralenafzettingen is ontwikkeld, wat bijdraagt aan zijn unieke uitstraling en spirituele eigenschappen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel Direct Online

Ervaar de voordelen van deze Blauwe Calciet nr.08 en laat de kalmerende en ondersteunende eigenschappen je spirituele groei en concentratie bevorderen. Bestel direct online en voeg deze bijzondere steen toe aan je collectie.

8718561216854
1 Item