Calciet mangano edelsteen sculptuur nr.22
search
  • Calciet mangano edelsteen sculptuur nr.22
  • Calciet mangano edelsteen sculptuur nr.22
  • Calciet mangano edelsteen sculptuur nr.22
  • Calciet mangano edelsteen sculptuur nr.22

Calciet mangano edelsteen sculptuur nr.22

€ 170,00
Inclusief belasting

Een sculptuur van de half-edelsteen manganocalciet uit Afghanistan. Dit kunstwerk is 15,5 cm hoog en 1,166 kilo. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Calciet mangano sculptuur nr.22 kopen 

Een bijzonder handgeslepen sculptuur van de half-edelsteen Manganocalciet. Dit stuk is 15,5 x 15,5 x 2,5 cm en 1166 gram. De vindplaats van deze Calciet mangano is Afghanistan. Zet dit roze Calciet mineraal ter decoratie in je woonkamer of praktijkruimte en geniet daar van haar zachte energie! Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de geslepen Calciet mangano 

Een geslepen calciet mangano uit Afghanistan is een specifieke variëteit van calciet, die ook bekend staat als mangaancalciet vanwege de aanwezigheid van mangaan. De fluorescentie van calciet mangano kan worden gezien met een blacklight. Calciet mangano ondersteunt ook spirituele groei en bewustwording. Het opent de geest voor nieuwe inzichten en stimuleert intuïtie en spirituele verbinding. Deze steen kan helpen bij het loslaten van oude patronen en het bevorderen van persoonlijke groei en transformatie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Calciet mangano sculptuur helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de intuïtie en persoonlijke groei die de Calciet mangano edelsteen te bieden heeft? Bestel de sculptuur Calciet mangano dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561207609
1 Item