• Nieuw
Golden Healer sculptuur nr.06
search
  • Golden Healer sculptuur nr.06
  • Golden Healer sculptuur nr.06
  • Golden Healer sculptuur nr.06
  • Golden Healer sculptuur nr.06

Golden Healer sculptuur nr.06

€ 63,00
Inclusief belasting

Golden Healer sculptuur nr.06 uit Madagaskar, deze weegt 563 gram en is 11 cm groot.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Golden Healer Sculptuur nr.06

Golden Healer Sculptuur nr.06 is een indrukwekkend sculptuur dat de zachte maar krachtige energie van Golden Healer perfect weergeeft. Dit stuk, afkomstig uit Madagaskar, weegt 563 gram en heeft een hoogte van 11 cm. Het is zorgvuldig gepolijst om de natuurlijke schoonheid van de steen naar voren te brengen, en biedt zowel esthetische als energetische waarde.

De werking van Golden Healer

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Golden Healer staat bekend als een zeer intense geneeskrachtige steen. Ondanks zijn krachtige werking heeft de steen een rustige en zachte energie, waardoor hij helpt om blokkades op te ruimen en de energiestromen in balans te brengen. Het ondersteunt je in het maken van contact met je innerlijke bron, die staat voor het goddelijke in ons.

Deze steen bevordert vertrouwen, en geeft een diep gevoel van veiligheid en vrede. Het is een therapeutisch mineraal dat vaak wordt ingezet voor healing op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Golden Healer is perfect voor wie op zoek is naar persoonlijke groei en spirituele heling.

Fysieke Eigenschappen

Op fysiek niveau wordt Golden Healer geprezen om zijn vermogen om het lichaam te reinigen en energetische blokkades op te heffen. De steen helpt bij het loslaten van stress en bevordert een gevoel van rust en harmonie. Het kan ook bijdragen aan het versterken van het immuunsysteem en de algehele gezondheid.

Geologische Oorsprong

Golden Healer is een variëteit van kwarts die zijn prachtige gouden kleur te danken heeft aan ingesloten ijzeroxide. Dit specifieke sculptuur komt uit Madagaskar, een van de meest bekende regio's voor hoogwaardige Golden Healer kristallen. Het stuk is zorgvuldig gevormd en gepolijst om de natuurlijke schoonheid en energie van de steen te benadrukken.

Disclaimer

Hoewel het talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Golden Healer Sculptuur nr.06 toe aan je collectie en ervaar de diepe helende en rustgevende energie van deze bijzondere steen. Of je nu op zoek bent naar spirituele ondersteuning, emotionele balans of gewoon een prachtig decoratief stuk, deze sculptuur biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de schoonheid en kracht van Golden Healer je leven verrijken!

8718561217165
1 Item