• Nieuw
Golden Healer sculptuur nr.07
search
  • Golden Healer sculptuur nr.07
  • Golden Healer sculptuur nr.07
  • Golden Healer sculptuur nr.07
  • Golden Healer sculptuur nr.07

Golden Healer sculptuur nr.07

€ 112,00
Inclusief belasting

Golden Healer sculptuur nr.07 uit madagaskar, deze weegt 1 kilo en is 13 cm groot

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Golden Healer Sculptuur nr.07

Golden Healer Sculptuur nr.07 is een indrukwekkend en krachtig stuk dat de genezende energie van Golden Healer prachtig belichaamt. Dit sculptuur, afkomstig uit Madagaskar, weegt 1 kilo en heeft een hoogte van 13 cm. Het is zorgvuldig geslepen en gepolijst om de zachte, gouden tinten van het mineraal te accentueren, en is een waardevolle aanvulling voor elke spirituele praktijk of decoratieve collectie.

De werking van Golden Healer

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Golden Healer staat bekend als een zeer intense geneeskrachtige steen, maar met een rustige en zachte energie. Deze steen helpt je om contact te maken met je innerlijke bron, wat staat voor het goddelijke in ons. Golden Healer bevordert het vertrouwen in jezelf en anderen, en geeft een diep gevoel van veiligheid en vrede.

Golden Healer werkt bovendien reinigend, helpt bij het opruimen van energetische blokkades en brengt balans in lichaam, geest en ziel. Het is een therapeutisch mineraal dat healing op alle niveaus bevordert—fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Deze steen is bijzonder geschikt voor wie op zoek is naar diepe genezing en spirituele groei.

Fysieke Eigenschappen

Op fysiek niveau staat Golden Healer bekend om zijn vermogen om de energie in het lichaam te reinigen en blokkades te verwijderen. Het kan bijdragen aan het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van het natuurlijke genezingsproces. Daarnaast helpt het bij het verminderen van stress en het bevorderen van innerlijke rust en harmonie.

Geologische Oorsprong

Golden Healer is een variëteit van kwarts die zijn prachtige gouden kleur te danken heeft aan ingesloten ijzeroxide. Dit specifieke sculptuur is afkomstig uit Madagaskar, een regio die bekend staat om zijn hoogwaardige kristallen. Het is met zorg geslepen en gepolijst om de natuurlijke energie van de steen te versterken, waardoor het zowel visueel als energetisch aantrekkelijk is.

Disclaimer

Hoewel Golden Healer talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Golden Healer Sculptuur nr.07 toe aan je collectie en ervaar de diepe helende en rustgevende energie van deze krachtige steen. Of je nu op zoek bent naar spirituele ondersteuning, emotionele balans of een indrukwekkend decoratief stuk, deze sculptuur biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de schoonheid en kracht van Golden Healer je leven verrijken!

8718561217172
1 Item