• Nieuw
Chrysantensteen sculptuur nr.02
search
  • Chrysantensteen sculptuur nr.02
  • Chrysantensteen sculptuur nr.02
  • Chrysantensteen sculptuur nr.02
  • Chrysantensteen sculptuur nr.02

Chrysantensteen sculptuur nr.02

€ 64,00
Inclusief belasting

Chrysantensteen sculptuur nr.02 uit China, deze steen weegt 839 gram en is 14,2 cm groot

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Chrysantensteen Sculptuur nr.02

Chrysantensteen Sculptuur nr.02 is een prachtig en uniek stuk, afkomstig uit China, met een gewicht van 839 gram en een hoogte van 14,2 cm. Deze bijzondere steen, ook wel chrysanthemumsteen genoemd, straalt kalmte en evenwicht uit, en is perfect voor wie op zoek is naar innerlijke rust en persoonlijke groei.

De werking van Chrysantensteen

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Chrysantensteen symboliseert groei en persoonlijke ontwikkeling. Deze steen helpt je om met geduld en toewijding je doelen te bereiken, terwijl hij je tegelijkertijd in contact houdt met het hier en nu. Door zijn aardende energie ondersteunt chrysantensteen je in het vinden van balans, en moedigt hij je aan om je dromen te volgen en positieve veranderingen in je leven aan te brengen.

De kalmerende werking van de steen bevordert innerlijke rust, waardoor je je beter kunt concentreren op je doelen en gemakkelijker uitdagingen kunt overwinnen. Chrysantensteen is daarom een ideale steen voor iedereen die stabiliteit en geduld zoekt in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Fysieke Eigenschappen

Naast de spirituele voordelen, helpt chrysantensteen ook bij het verminderen van stress en spanning. Door de aardende energie van deze steen kan hij bijdragen aan een betere balans tussen lichaam en geest, wat zorgt voor meer welzijn en rust in je dagelijkse leven.

Geologische Oorsprong

Chrysantensteen is een unieke steen afkomstig uit China en staat bekend om zijn bloemachtige patronen, die doen denken aan een bloeiende chrysant. Deze steen ontstaat door de combinatie van verschillende mineralen, die samen de opvallende patronen vormen die zo kenmerkend zijn voor deze sculpturen. De natuurlijke schoonheid van deze steen, gecombineerd met zijn krachtige energie, maakt het een opvallend en betekenisvol decoratief object.

Disclaimer

Hoewel chrysantensteen talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Chrysantensteen Sculptuur nr.02 toe aan je collectie en ervaar de aardende en rustgevende energie van deze bijzondere steen. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, innerlijke balans, of gewoon een prachtig decoratief object, deze steen biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de kracht van chrysantensteen je leven verrijken!

8718561217561
1 Item