Barnsteen blauw sculptuur nr-03
search
  • Barnsteen blauw sculptuur nr-03
  • Barnsteen blauw sculptuur nr-03
  • Barnsteen blauw sculptuur nr-03
  • Barnsteen blauw sculptuur nr-03

Barnsteen blauw sculptuur nr.03

€ 55,00
Inclusief belasting

Sculptuurtje van de half-edelsteen blauwe Barnsteen uit Indonesië. Deze steen is 9 cm en 92 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Barnsteen blauw sculptuur nr.3 kopen

Prachtig gepolijst kunstwerkje van Barnsteen blauw. De steen is 9 x 4 x 4 cm en weegt 92 gram. Zet deze bijzondere sculptuur van Barnsteen blauw als decoratie in je woning. De vindplaats van deze Barnsteen blauw is Indonesië. Met UV licht kleurt de steen blauw.

De werking van de Barnsteen blauw sculptuur 

Een barnsteen sculptuur heeft verschillende eigenschappen die de werking ervan bepalen. Blauwe Barnsteen staat bekend om zijn helende eigenschappen, vooral bij het verminderen van stress, het bevorderen van een welzijnsgevoel en het stimuleren van een positieve gemoedstoestand. Deze sculpturen worden vaak gewaardeerd vanwege hun esthetische schoonheid en unieke insluitsels en patronen. De energie van barnsteen kan helpen bij het creëren van een rustgevende sfeer in de omgeving waarin de sculptuur zich bevindt. Het staat erom bekend negatieve energieën af te weren en een kalmerende, geruststellende atmosfeer te bevorderen. Barnsteen kan ook helpen bij het stimuleren van creativiteit en vitaliteit. Het kan helpen bij het vinden van inspiratie en het bevorderen van een gevoel van levendigheid en energie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Barnsteen blauw sculptuur nr.3 helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de creativiteit en energie die de Barnsteen blauw edelsteen te bieden heeft? Bestel deze blauwe Barnsteen dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561200655
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Barnsteen
Gewicht
0
25
Kleur
Bruin
Herkomst
Indonesië
Omschrijving
Sculptuurtje van de half-edelsteen blauwe Barnsteen uit Indonesië. Deze steen is 9 cm en 92 gram.