Agaat Orka sculptuur nr.04
search
  • Agaat Orka sculptuur nr.04
  • Agaat Orka sculptuur nr.04
  • Agaat Orka sculptuur nr.04
  • Agaat Orka sculptuur nr.04

Agaat Orka sculptuur nr.04

€ 146,00
Inclusief belasting

Agaat orka sculptuur handgeslepen van 7 x 6 x 13 cm. Afkomstig uit Madagaskar.  

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Agaat Orka sculptuur nr.04 kopen 

Agaat orka sculptuur van 7 x 6 x 13 cm en weegt ca. 975 gram. Dit mooie stuk is afkomstig uit Madagaskar. Agaat Orka wordt ook wel Agaat Pinguïn genoemd. Prachtig Agaat Orka mineraal om bijv. ter decoratie in je werkkamer zetten om daar van zijn energie te genieten. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Agaat Orka sculptuur

Vanwege zijn associatie met het dierlijke koninkrijk, met name orka's, wordt agaat orka soms gebruikt om de verbinding met de natuur te versterken en een gevoel van harmonie en eenheid met de natuurlijke wereld te bevorderen. Agaat heeft een kalmerende werking en kan je een veilig gevoel geven. De steen kan je helpen bij zelfreflectie en introspectie, waardoor men dieper kan graven in hun innerlijke wereld en persoonlijke groei kan bevorderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past dit mooie sculptuur perfect bij jouw woonkamer of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de kalmte en persoonlijke groei die de Agaat Orka edelsteen te bieden heeft? Bestel deze gepolijste Agaat Orka dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561210098
1 Item