Chrysopraas sculptuur nr.10
search
  • Chrysopraas sculptuur nr.10
  • Chrysopraas sculptuur nr.10
  • Chrysopraas sculptuur nr.10
  • Chrysopraas sculptuur nr.10

Chrysopraas sculptuur nr.10

€ 65,00
Inclusief belasting

Een prachtig en uniek stuk Chrysopraas sculptuur, afkomstig vanuit Indonesië. Dit schitterende exemplaar weegt 381 gram en heeft afmetingen van 11 x 4 x 7 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Chrysopraas Sculptuur nr.10 kopen

Een prachtig en uniek stuk Chrysopraas sculptuur, afkomstig vanuit Indonesië. Dit schitterende exemplaar weegt 381 gram en heeft afmetingen van 11 x 4 x 7 cm. Je ontvangt exact de steen zoals afgebeeld op de foto.

De werking van Chrysopraas

Chrysopraas is een edelsteen die bekend staat om zijn krachtige helende en reinigende eigenschappen. Deze steen helpt bij het bevorderen van een gevoel van vrede en harmonie, zowel in je geest als in je omgeving. Wanneer je deze mooie Chrysopraas sculptuur in je huis of werkruimte plaatst, voel je onmiddellijk de kalmerende en verfrissende energie die het uitstraalt.

Chrysopraas staat bekend om zijn vermogen om het hartchakra te openen en te helen. Het bevordert liefde, mededogen en vergeving, zowel voor jezelf als voor anderen. Deze steen helpt bij het loslaten van angst en negatieve emoties, waardoor je een dieper gevoel van innerlijke rust en emotionele balans kunt ervaren. Chrysopraas uit Indonesië ondersteunt ook spirituele groei en helpt je om een diepere verbinding met je hogere zelf te maken.

Daarnaast is Chrysopraas een krachtige steen voor het aantrekken van overvloed en welvaart. Het helpt je om positieve veranderingen in je leven te manifesteren en moedigt je aan om je dromen en doelen met vertrouwen na te streven. Deze sculptuur is niet alleen een prachtige decoratie, maar ook een krachtig hulpmiddel voor je spirituele en emotionele welzijn.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede kan komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Ben je onder de indruk van de kalmerende en helende energie van deze Chrysopraas sculptuur? Past hij perfect bij jouw interieur of spirituele praktijk? Of heb jij behoefte aan de liefde, vergeving en overvloed die deze prachtige steen te bieden heeft? Bestel de Chrysopraas Sculptuur nr.10 uit Indonesië, 381 gram en 11 x 4 x 7 cm, dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jouw leven kan verrijken en transformeren.

8718561215000
1 Item