Aragoniet (Onyxmarmer) sculptuur nr.1
search
  • Aragoniet (Onyxmarmer) sculptuur nr.1
  • Aragoniet (Onyxmarmer) sculptuur nr.1
  • Aragoniet (Onyxmarmer) sculptuur nr.1
  • Aragoniet (Onyxmarmer) sculptuur nr.1
  • Aragoniet (Onyxmarmer) sculptuur nr.1

Aragoniet (Onyxmarmer) sculptuur nr.1

€ 645,00
Inclusief belasting

Gepolijst Aragoniet sculptuur met een kleine beschadiging bovenop, daarom een korting. Het sculptuur weegt 8,19 kg.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Aragoniet sculptuur nr. 1 kopen
Gepolijst Aragoniet sculptuur met een kleine beschadiging bovenop, daarom een korting. Het Aragoniet sculptuur is 28 cm hoog, 12 cm breed en 12,5 cm diep. Het gepolijste stuk weegt 8,19 kg. De Afkomst is Afghanistan.  

Onyx marmer is een combinatie van groene aragoniet met calciet. 

De werking van de Aragoniet
Aragoniet kan je helpen om het emotionele lichaam weer in balans te brengen. De steen kan ervoor zorgen dat je sereniteit vindt in moeilijke omstandigheden en kan je helpen met het ontdoen van onderbewuste spanningen en kwetsuren uit het verleden. Aragoniet vermindert rusteloosheid en slapeloosheid. Het mineraal bevordert de spieractiviteit, de concentratie en het uithoudingsvermogen. Ook bevordert de steen de opbouw en elasticiteit van de tussenwervelschijven. Aragoniet werkt heilzaam bij botbreuken en spijsverteringsproblemen. De steen heeft een positief effect op het immuunsysteem, botweefsel en de calciumstofwisseling, Aragoniet stimuleert de spirituele ontwikkeling.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past dit sculptuur perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de balans en concentratie die de Aragoniet te bieden heeft? Bestel het Aragoniet sculptuur direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

1716
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Aragoniet
Gewicht
8
19
Kleur
Natuur
Herkomst
Afghanistan
Omschrijving
19 kg.
Gepolijst Aragoniet sculptuur met een kleine beschadiging bovenop
daarom een korting. Het sculptuur weegt 8