• Nieuw
Zwavel sculptuur Indonesië nr.05
search
  • Zwavel sculptuur Indonesië nr.05
  • Zwavel sculptuur Indonesië nr.05
  • Zwavel sculptuur Indonesië nr.05
  • Zwavel sculptuur Indonesië nr.05

Zwavel sculptuur Indonesië nr.05

€ 20,00
Inclusief belasting

Zwavel sculptuur nr.05 uit Indoniesië, Dit sculptuur weegt 117 gram en is 6 cm groot.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Zwavel Sculptuur nr.05

Zwavel, een opvallend mineraal met een heldergele kleur, staat bekend om zijn krachtige energetische en helende eigenschappen. Deze unieke Zwavel Sculptuur nr.05 is een prachtig exemplaar dat niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook een krachtig hulpmiddel voor zowel spirituele als fysieke doeleinden.

De werking van Zwavel

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Zwavel is een steen van zuivering en transformatie. Het helpt negatieve energieën te neutraliseren en bevordert emotionele balans. Deze steen staat erom bekend om vastzittende energieën los te maken, waardoor oude emotionele blokkades kunnen worden opgeruimd. Zwavel ondersteunt zelfreflectie en helpt je om beperkende gedachtenpatronen los te laten, waardoor je ruimte maakt voor positieve veranderingen in je leven.

Daarnaast wordt zwavel geassocieerd met het stimuleren van de wilskracht en het versterken van het zelfvertrouwen. Het is een krachtige steen voor diegenen die door een transformatieproces gaan of die behoefte hebben aan emotionele reiniging en vernieuwing.

Fysieke Eigenschappen

Fysiek staat zwavel bekend om zijn ontgiftende werking. Het wordt vaak gebruikt om de huid te reinigen en om bind- en vetweefsel te zuiveren. Zwavel heeft ook een positieve invloed op het spijsverteringssysteem en kan helpen bij het verlichten van maagklachten en andere spijsverteringsproblemen. Daarnaast wordt zwavel soms gebruikt in zalven en crèmes vanwege zijn genezende eigenschappen voor de huid.

Geologische Oorsprong

Zwavel komt voor in vulkanische gebieden en wordt vaak aangetroffen in de buurt van warmwaterbronnen en vulkanen. De levendige gele kleur van zwavel maakt het tot een opvallende verschijning, en het wordt wereldwijd gewaardeerd door zowel verzamelaars als spirituele beoefenaars.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede kan komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel Direct Online

Deze Zwavel Sculptuur nr.05 is niet alleen een visueel opvallend stuk voor uw verzameling of interieur, maar ook een krachtige bondgenoot voor emotionele en fysieke zuivering. Voeg deze unieke sculptuur toe aan uw collectie en ervaar de transformerende en reinigende energie van zwavel in uw leven. Bestel nu online!

8718561216366
1 Item