Calciet mangano geheel gepolijst nr-01
search
  • Calciet mangano geheel gepolijst nr-01
  • Calciet mangano geheel gepolijst nr-01
  • Calciet mangano geheel gepolijst nr-01
  • Calciet mangano geheel gepolijst nr-01
  • Calciet mangano geheel gepolijst nr-01

Calciet mangano geheel gepolijst nr.01

€ 19,20
Inclusief belasting

Een edelsteen sculptuur van Manganocalciet uit Afghanistan, deze is is 126 gram en 6,5 cm hoog. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Calciet Mangano heel gepolijst nr.1 kopen 

Handgepolijste sculptuur van Calciet Mangano. Deze Calciet is 126 gram in gewicht en 6,5 x 6 x 1,5 cm in formaat. De vindplaats van deze Calciet is de Afghanistan. Zet hem ter decoratie neer in je huis en geniet daar van zijn energie. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Calciet Mangano gepolijst 

Calciet mangano, afkomstig uit Afghanistan, staat bekend om zijn specifieke spirituele en helende eigenschappen. Deze steen moedigt zelfacceptatie en vergeving aan. Het helpt bij het loslaten van schuldgevoelens en negatieve zelfoordelen, en bevordert een gevoel van innerlijke vrede en acceptatie van jezelf zoals je bent. Dit leidt tot een dieper gevoel van zelfliefde en zelfrespect. Calciet mangano helpt bij het balanceren van de emotionele toestand van de drager. Het helpt bij het reguleren van stemmingswisselingen en het verminderen van angst en stress. Het brengt een gevoel van kalmte en stabiliteit, waardoor de drager zich meer gecentreerd en evenwichtig voelt.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Calciet Mangano perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de zelfliefde en stabiliteit die de Calciet Mangano edelsteen te bieden heeft? Bestel de Calciet Mangano sculptuur dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561206527
1 Item

Datasheet

Gewicht
0
25
Kleur
Roze
Herkomst
Afghanistan
Omschrijving
5 cm hoog.
Een edelsteen sculptuur met ruwe onderkant van Manganocalciet uit Afghanistan
deze is is 126 gram en 6