Jaspis oceaan sculptuur 50-70 gram
search
  • Jaspis oceaan sculptuur 50-70 gram

Jaspis oceaan sculptuur 50-70 gram

€ 10,00
Inclusief belasting

Een volledig gepolijste sculptuur van Oceaanjaspis uit Madagaskar, deze is ca. 50-70 gram en ca. 5 cm hoog.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Jaspis oceaan sculptuur 50-70 gram kopen 

Een sculptuur van de half-edelsteen Jaspis Oceaan, deze is ca. 50 tot 70 gram in gewicht. De vindplaats van deze Jaspis Oceaan is Madagaskar. Perfect mineraal kunstwerk om je woonkamer te plaatsen en daar van zijn energie te genieten. Let op! De dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto, iedere steen is uniek. De genoemde maten zijn bij benadering.

De werking van de Jaspis oceaan sculptuur

Deze steen kan de intuïtie versterken en spirituele inzichten bevorderen. Het opent het derde oog chakra en stimuleert het innerlijke weten, waardoor men dieper kan graven in spirituele waarheden en inzichten. Jaspis oceaan wordt traditioneel gebruikt als een beschermende steen voor reizigers, vooral tijdens reizen over water. Het wordt gezien als een talisman die bescherming biedt tegen gevaren op zee en negatieve energieën tijdens het reizen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Jaspis oceaan sculptuur perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de bescherming en inzichten die de Jaspis oceaan edelsteen te bieden heeft? Bestel deze gepolijste Jaspis oceaan dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

JasOce50-70
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0
07
Kleur
Bonte kleuren
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
Een volledig gepolijste sculptuur van Oceaanjaspis uit Madagaskar
deze is ca. 50-70 gram en ca. 5 cm hoog.