Serpentijn edelsteen sculptuur nr.35
search
  • Serpentijn edelsteen sculptuur nr.35
  • Serpentijn edelsteen sculptuur nr.35
  • Serpentijn edelsteen sculptuur nr.35
  • Serpentijn edelsteen sculptuur nr.35

Serpentijn edelsteen sculptuur nr.35

€ 33,00
Inclusief belasting

Handgeslepen sculptuur van Serpentijn (Jade) uit Afghanistan, 8,5 cm hoog en 260 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Serpentijn edelsteen sculptuur nr.35 kopen 

Handgeslepen sculptuur van de half-edelsteen Serpentijn. Dit edelstenen beeld is 260 gram en is 8,5 x 6 x 3,5 cm. De vindplaats van deze Serpentijn is Afghanistan. Prachtig Serpentijn mineraal om bijv. ter decoratie in je studeerkamer zetten om daar van zijn energie te genieten. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Serpentijn sculptuur

Serpentijn wordt soms gebruikt vanwege zijn veronderstelde helende eigenschappen. Het wordt gezegd dat het de energiestromen in het lichaam kan balanceren en blokkades kan opheffen, waardoor het helpt bij het verlichten van fysieke klachten zoals spierpijn, gewrichtspijn en rugpijn.  Serpentijn wordt vaak geassocieerd met spirituele groei en transformatie. Het kan helpen bij het openen van het hartchakra en het stimuleren van een gevoel van liefde, compassie en vergevingsgezindheid. Dit kan leiden tot een dieper begrip van jezelf en anderen, en tot spirituele ontwikkeling.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Serpentijn sculptuur perfect bij jouw woonkamer of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de spirituele groei en transformatie die de Serpentijn edelsteen te bieden heeft? Bestel deze gepolijste Serpentijn dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561209436
1 Item