Barnsteen blauw sculpturen Indonesië 1 kg-
search
  • Barnsteen blauw sculpturen Indonesië 1 kg-
  • Barnsteen blauw sculpturen Indonesië 1 kg-
  • Barnsteen blauw sculpturen Indonesië 1 kg-
  • Barnsteen blauw sculpturen Indonesië 1 kg-

Barnsteen blauw sculpturen Indonesië 1 kg.

€ 600,00
Inclusief belasting

Blauwe Barnsteen sculpturen uit Indonesië, je ontvangt 1 kilo kleine sculptuurtjes. Ze zijn gemiddeld 100 tot 200 gram en zo'n 6-8 cm hoog.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Barnsteen blauw sculpturen uit Indonesië kopen

Kleine blauwe Barnsteen sculpturen, de vindplaats van deze Barnsteen is Indonesië. Je ontvangt 1 kilo kleine sculptuurtjes van ca. 100 tot 200 gram per stuk. Ze zijn zo'n 6 tot 8 cm hoog. Wanneer je met uv-licht op deze steen schijnt, zal hij blauw kleuren. LET OP, dit product kan afwijken van de foto.

De werking van de Barnsteen blauw sculpturen uit Indonesië

Blauwe barnsteen, ook bekend als "blauwe amber", is een zeldzame en unieke variant van barnsteen die een blauwe of blauwgroene kleur kan hebben. De werking van blauwe barnsteen wordt vaak geassocieerd met de algemene eigenschappen van barnsteen, maar met enkele unieke kenmerken:

Emotionele genezing: Blauwe barnsteen wordt vaak gezien als een steen die helpt bij emotionele genezing en het loslaten van negatieve emoties. Het wordt geassocieerd met het bevorderen van innerlijke vrede, kalmte en evenwicht in tijden van stress of verdriet.

Keelchakra: Blauwe barnsteen wordt vaak in verband gebracht met het keelchakra (vishuddha-chakra), dat gelegen is in het gebied van de keel. Het keelchakra staat voor communicatie, expressie en zelfexpressie. Blauwe barnsteen kan worden gebruikt om de energie van dit chakra te stimuleren en te balanceren, wat kan leiden tot verbeterde communicatieve vaardigheden en het uiten van gedachten en gevoelens.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Barnsteen blauw sculptuur helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de expressie en innerlijke vrede die de Barnsteen blauw edelsteen te bieden heeft? Bestel de Barnsteen blauw dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

3884
2 Items

Datasheet

Edelsteen
Barnsteen
Gewicht
1
Kleur
Bruin
Herkomst
Indonesië
Omschrijving
Blauwe Barnsteen sculpturen uit Indonesië
je ontvangt 1 kilo kleine sculptuurtjes. Ze zijn gemiddeld 100 tot 200 gram en zo'n 6-8 cm hoog.