Roze kwarts edelsteen bol nr.01
search
  • Roze kwarts edelsteen bol nr.01
  • Roze kwarts edelsteen bol nr.01
  • Roze kwarts edelsteen bol nr.01
  • Roze kwarts edelsteen bol nr.01

Roze kwarts edelsteen bol nr.01

€ 65,25
Inclusief belasting

Een mooie bal van Roze kwarts uit Madagaskar van 498 gram en 7 cm in diameter. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Roze kwarts edelsteen bol nr.01 kopen

Een bol van de half-edelsteen Roze kwarts , deze Roze kwarts wordt gevonden in Madagaskar. Hij is 7 cm in doorsnede en 498 gram. Je ontvangt de exacte steen van de foto.

De werking van de Roze kwarts bol

Rozenkwarts, vooral in de vorm van een bol afkomstig uit Madagaskar, is een edelsteen die bekend staat om zijn zachte, liefdevolle energie en spirituele helende eigenschappen. Deze steen, met zijn delicate roze tinten, wordt vaak gebruikt om liefde, vrede en emotioneel welzijn te bevorderen. Spiritueel gezien is een rozenkwartsbol een krachtige bron van onvoorwaardelijke liefde. Het opent het hartchakra en helpt bij het aantrekken van liefdevolle energieën in je leven. Deze steen bevordert zelfliefde, eigenwaarde en emotionele genezing, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar innerlijke vrede en harmonie. Rozenkwarts helpt om oude wonden en emotionele pijn los te laten, waardoor je ruimte creëert voor nieuwe liefdevolle ervaringen en positieve relaties. De rozenkwartsbol uit Madagaskar is ook bijzonder effectief in het bevorderen van compassie en empathie. Het helpt je om je hart te openen voor anderen en ondersteunt je in het geven en ontvangen van liefde op een dieper niveau. Deze steen is ideaal voor meditatie en spirituele oefeningen, omdat het een kalmerende en rustgevende sfeer creëert die helpt om je geest te zuiveren en je ziel te voeden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Roze kwarts bol helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan het loslaten of vergevingsgezindheid die de Roze kwarts edelsteen te bieden heeft? Bestel de Roze kwarts edesteenbol nr.01 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561213570
1 Item