Shungit edelsteen bol 30 mm
search
  • Shungit edelsteen bol 30 mm
  • Shungit edelsteen bol 30 mm
  • Shungit edelsteen bol 30 mm
  • Shungit edelsteen bol 30 mm

Shungit edelsteen bol 30 mm

€ 19,50
Inclusief belasting

Kleine bol van Shungit van 3 cm in doorsnede, uit Rusland. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Shungit edelsteen bol 30 mm kopen

Fijn bolletje van de half-edelsteen Shungit, deze is 30 mm in diameter. De vindplaats van deze Shungit is Zazoginskoe, Karelia, Rusland. LET OP, dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto, iedere steen is uniek. 

De werking van de Shungit edelsteenbol

Een shungiet bol kan dienen als een sterk beschermend amulet dat negatieve energieën afweert en je omgeving zuivert. Door zijn verbinding met de aarde heeft shungiet de capaciteit om je te aarden, waardoor je je meer gebalanceerd en stabiel voelt. Veel mensen plaatsen een shungiet bol in hun woon- of werkruimte om elektromagnetische straling van elektronische apparaten te neutraliseren en een serene sfeer te creëren. Spiritueel gezien helpt shungiet om je intuïtie te versterken en je bewustzijnsniveau te verhogen. Het ondersteunt meditatie en andere spirituele praktijken door je energieveld te zuiveren en te harmoniseren. Het kan ook helpen om emotionele blokkades op te heffen en innerlijke rust te bevorderen. Het gebruik van een shungiet bol kan een diepe, positieve invloed hebben op je welzijn, zowel fysiek als spiritueel. Of je nu op zoek bent naar bescherming, balans, of spirituele groei, een shungiet bol uit Rusland is een waardevolle aanvulling op je spirituele gereedschapskist.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Shungit bol helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de innerlijke rust of bescherming die de Shungit halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de Shungit bol 30 mm dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561214553
50 Items