Versteend houten bol edelsteen nr.02
search
  • Versteend houten bol edelsteen nr.02
  • Versteend houten bol edelsteen nr.02
  • Versteend houten bol edelsteen nr.02
  • Versteend houten bol edelsteen nr.02

Versteend houten bol edelsteen nr.02

€ 224,80
Inclusief belasting

Een mooie bal van Versteend hout uit Madagaskar van 2,248 kilo gram en ca. 11,5 cm in diameter. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Versteend hout edelsteen bol nr.02 kopen

Een bol van de half-edelsteen Versteend hout, dit fossiele hout wordt gevonden in Madagaskar. Hij is ca. 11,5 cm in doorsnede en 2248 gram. Je ontvangt de exacte steen van de foto.

De werking van de Versteend hout bol

Versteend hout, vooral in de vorm van een bol, is een fascinerende edelsteen met krachtige helende en spirituele eigenschappen. Deze bijzondere steen, ontstaan uit eeuwenoud hout dat door mineralen is versteend, brengt de energie van de aarde en de wijsheid van de natuur samen. De versteend hout bol is ook zeer effectief in het bevorderen van emotionele heling. Het helpt bij het loslaten van angst en onzekerheid, en ondersteunt je bij het overwinnen van emotionele blokkades. Deze steen bevordert zelfacceptatie en eigenwaarde, waardoor je sterker in je schoenen staat en meer vertrouwen hebt in jezelf en je capaciteiten. Daarnaast heeft versteend hout krachtige fysieke helende eigenschappen. Het ondersteunt het skelet- en immuunsysteem, en kan helpen bij het herstellen van botten en weefsels. Deze steen bevordert een gezonde werking van het lichaam en helpt bij het versterken van je vitaliteit en levensenergie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Versteend hout bol helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de vitaliteit of levensenergie die de Versteend hout edelsteen te bieden heeft? Bestel de Versteend hout edesteenbol nr.02 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561214577
1 Item