Lapis Lazuli edelsteen bol ca. 8,5 cm
search
  • Lapis Lazuli edelsteen bol ca. 8,5 cm
  • Lapis Lazuli edelsteen bol ca. 8,5 cm
  • Lapis Lazuli edelsteen bol ca. 8,5 cm
  • Lapis Lazuli edelsteen bol ca. 8,5 cm
  • Lapis Lazuli edelsteen bol ca. 8,5 cm

Lapis Lazuli edelsteen bol ca. 8,5 cm

€ 393,00
Inclusief belasting

Mooie edelsteenbol van Lapis Lazuli. De Lapis Lazuli bol is ca. 8,5 cm.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De edelsteenbol Lapis Lazuli 8,5 cm kopen
Deze bol van Lapis Lazuli is ca. 8,5 cm. De bol weegt 1,036 kilo. Edelsteenbollen verdelen de energie mooi gelijkmatig in de ruimte.

De werking van de Lapis Lazuli bol 8,5 cm
Lapis Lazuli is een prachtige steen op allerlei vlakken. Zowel de kleur als de spirituele werking tot de helende eigenschappen maken deze steen zo bijzonder. Het is de steen van soevereiniteit die je helpt om af te stemmen op je innerlijke waarheid. Zowel vriendschappelijke als liefdesrelaties worden versterkt, doordat Lapis Lazuli je stimuleert om te uiten op emotioneel vlak en aan te geven wat je dwars zit of waar je behoefte aan hebt. De steen maakt je eerlijk en oprecht en helpt je om op een waarheidsgetrouwe wijze te communiceren. Het mineraal stimuleert astrale reizen, meditatieve reizen en helderziendheid. Lapis Lazuli vermindert stress, duizeligheid en haaruitval. Het mineraal bevordert creativiteit, objectiviteit, optimisme en zelfvertrouwen. De steen werkt heilzaam bij keelontsteking, bronchitis, aften, keelpijn, amandelontsteking, zenuwpijn, jeuk, eczeem, hoofdpijn en migraine. Lapis Lazuli heeft een positief effect op het hart, het haar, de huid, het bloed, de milt, het gehoororgaan en het immuunsysteem.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze edelsteenbol perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de creativiteit en het optimisme die de Lapis Lazuli te bieden heeft? Bestel de bol direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561079473
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Lapis Lazuli
Gewicht
1
036 kg
Kleur
Blauw
Omschrijving
5 cm.
Mooie edelsteenbol van Lapis Lazuli. De Lapis Lazuli bol is ca. 8