Jaspis polychroom edelsteen bol 7,5 cm
search
  • Jaspis polychroom edelsteen bol 7,5 cm
  • Jaspis polychroom edelsteen bol 7,5 cm

Jaspis polychroom edelsteen bol 7,5 cm

€ 113,60
Inclusief belasting

Jaspis polychroom edelsteen bol van ca. 7,5 cm. Vindplaats Madagaskar. Let op! De bol wijkt af van de foto.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Jaspis polychroom edelsteen bol van ca. 7,5 cm. Vindplaats Madagaskar. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.

Jaspis versterkt de vitaliteit, emotioneel evenwicht, persoonlijke integriteit en levensvreugde. Hij ondersteunt het kundalini kanaal waardoor alle chakra's geactiveerd en gereinigd worden, wanneer dit gebeurt voelt het als een enorme boost op je lichaam en geest. Jaspis activeert je seksualiteit en creativiteit. De steen kan je geheugen verbeteren, met name van dromen of andere innerlijke ervaringen. Jaspis geeft je meer vitaliteit en uithoudingsvermogen. Je weerstand en levenskracht zal toenemen. Jaspis geeft je een nuchtere kijk op het leven wat oprechtheid en eerlijkheid met zich meebrengt. De steen versterkt de eetlust en stimuleert de spijsvertering. Jaspis is goed voor zowel de bloedvaten als het ademhalingsstelsel.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

1000000039757
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0
58
Kleur
Bonte kleuren
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
5 cm. Vindplaats Madagaskar. Let op! De bol wijkt af van de foto.
Jaspis polychroom edelsteen bol van ca. 7
Werking
Jaspis geeft je meer vitaliteit en uithoudingsvermogen. Je weerstand en levenskracht zal toenemen. Jaspis geeft je een nuchtere kijk op het leven wat oprechtheid en eerlijkheid met zich meebrengt. De steen versterkt de eetlust en stimuleert de spijsverter