Anthofyliet edelsteenbol 5-8 cm
search
  • Anthofyliet edelsteenbol 5-8 cm
  • Anthofyliet edelsteenbol 5-8 cm
  • Anthofyliet edelsteenbol 5-8 cm

Anthofyliet edelsteenbol 5,8 cm

€ 67,50
Inclusief belasting

Handgepolijste bol van de half-edelsteen Anthofyliet. Deze steen is ca. 5,8 cm in doorsnede en ca. 340 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De edelsteen bol Anthofyliet 5,8 cm kopen 

Unieke bol van de zeldzame half-edelsteen Anthofyliet. Dit stuk is ca. 5,8 cm in doorsnede en 340 gram. Prachtig Anthofyliet mineraal om bijvoorbeeld ter decoratie in je woonkamer zetten om daar van de energie te genieten of om een meditatie mee te doen. Let op, hij kan afwijken van de foto.

De werking van de edelsteenbol Anthofyliet 

Anthofyliet is een relatief zeldzame edelsteen met een aantal unieke eigenschappen en werkingen. Anthofyliet staat bekend om zijn vermogen om innerlijke kracht en zelfvertrouwen te bevorderen. Het helpt bij het overwinnen van zelftwijfel en het vergroten van het geloof in eigen kunnen. Deze steen moedigt spirituele groei en bewustwording aan. Het opent de geest voor hogere inzichten en helpt bij het verbinden met de universele wijsheid en liefde. Anthofyliet werkt als een kalmerende steen die helpt bij het verlichten van stress, angst en negatieve emoties. Het brengt een gevoel van innerlijke rust en evenwicht, waardoor men beter om kan gaan met emotionele uitdagingen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze gepolijste Anthofyliet perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de innerlijke kracht en groei die de Anthofyliet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Anthofyliet bol dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

BOLant2
2 Items

Datasheet

Edelsteen
Anthofyliet
Gewicht
0
34
Kleur
Zwart
Omschrijving
8 cm in doorsnede en ca. 340 gram.
Handgepolijste bol van de half-edelsteen Anthofyliet. Deze steen is ca. 5