Calciet oranje edelsteen bol 6 cm
search
  • Calciet oranje edelsteen bol 6 cm

Calciet oranje edelsteen bol 6 cm

€ 45,00
Inclusief belasting

Edelsteen bol van ca. 6 cm in oranje Calciet. Let op! De kleur kan afwijken van de foto's.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De edelsteenbol 6 cm oranje calciet kopen

Deze mooie handformaat half-edelsteen bol is ca. 60 mm in diameter, handgepolijst dus de maat kan iets kleiner of groter zijn. Calciet wordt gevonden in o.a. Mexico. LET OP, het artikel dat je krijgt kan dus afwijken van de foto.

De werking van de edelsteenbol oranje calciet 60 mm

Het mineraal Oranje Calciet kan het optimisme, zelfvertrouwen en zelfrespect vergroten, en kan vertrouwen geven in eigen capaciteiten. Het brengt emoties in balans. Oranje Calciet is een spirituele steen die kan zorgen voor een diepe ontspanning en die jou in contact kan brengen met je hoogste leiding.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze edelsteen bol Calciet perfect bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan het optimisme en zelfrespect die deze Calciet te bieden heeft? Bestel de bol oranje calciet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.

8718561194152
11 Items

Datasheet

Edelsteen
Calciet
Gewicht
0
45
Kleur
Oranje
Herkomst
Mexico
Omschrijving
Edelsteen bol van ca. 6 cm in oranje Calciet. Let op! De kleur kan afwijken van de foto's.