Bol Groene Kwarts p/st (12,5 kg)
search
  • Bol Groene Kwarts p/st (12,5 kg)
  • Bol Groene Kwarts p/st (12,5 kg)
  • Bol Groene Kwarts p/st (12,5 kg)
  • Bol Groene Kwarts p/st (12,5 kg)
  • Bol Groene Kwarts p/st (12,5 kg)

Bol Groene Kwarts p/st (12,5 kg)

€ 1.210,00
Inclusief belasting

Grote geslepen bol van groene Kwarts. De bol weegt ca. 12,5 kg. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Bol Groene Kwarts p/st (12,5 kg) kopen 

Grote bol van groene kwarts uit Afghanistan. De bol is 19 cm in doorsnede en weegt ca, 12,5 kg. 

Prachtig voor in je woonkamer. 

De werking van kwarts

Kwarts wordt vaak beschouwd als een steen van helderheid en focus, doordat het de energie van lichaam en geest zuivert en versterkt. Het helpt mentale verwarring en afleiding te verminderen, en bevordert een gevoel van balans en stabiliteit. Bovendien wordt kwarts vaak gebruikt om de intuïtie te versterken en de spirituele verbinding te verbeteren, waardoor het ideaal is voor meditatie en andere spirituele praktijken. Over het algemeen wordt deze steen gezien als zeer veelzijdig en nuttig voor iedereen die streeft naar meer helderheid en balans in hun leven.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze prachtige bol perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de balans en stabiliteit die de Kwarts edelsteen te bieden heeft? Bestel de bijzondere bol dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

1000000087048
1 Item