Chalcopyriet ruw nr.02
search
  • Chalcopyriet ruw nr.02
  • Chalcopyriet ruw nr.02
  • Chalcopyriet ruw nr.02
  • Chalcopyriet ruw nr.02

Chalcopyriet ruw nr.02

€ 14,05
Inclusief belasting

Glimmend stukje Chalcopyriet van 5 x 5 x 4 cm en weegt ca. 116 gram. Het is afkomstig uit Marokko.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Chalcopyriet ruw nr.02 kopen

Uniek glimmend stukje Chalcopyriet met roze/gouden gloed. Het ruwe stukje is 5 x 5 x 4 cm en weegt ca. 116 gram. De vindplaats is Marokko. Je ontvangt het stukje van de foto. 

De werking van de ruwe Chalcopyriet 

Chalcopyriet bestaat uit Pyriet en Calciet, dat door oxidatie prachtige kleuren krijgt. Het mineraal stimuleert de creativiteit en brengt een gevoel van zelfverzekerdheid. Dit kan je helpen bij het manifesteren van ideeën en dromen. Chalcopyriet staat bekend als een steen van transformatie, die helpt bij het overwinnen van negatieve energieën en emotionele blokkades. 

Op spiritueel vlak wordt chalcopyriet gewaardeerd om zijn vermogen om de geest te verlichten en innerlijke vreugde te brengen. Deze steen wordt vaak gebruikt in meditatiesessies om de verbinding met hogere bewustzijnsniveaus te versterken en spirituele inzichten te verkrijgen. 

Door zijn harmoniserende eigenschappen kan chalcopyriet ook helpen bij het balanceren van de energiecentra van het lichaam, wat bijdraagt aan algeheel welzijn en spirituele groei.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past dit mooie glimmende stukje perfect bij jou? Of heb jij behoefte aan de creativiteit of innerlijke vreugde die de Chaclopyriet half edelsteen te bieden heeft? Bestel stuk nr.02 direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt. 

8718561213228
1 Item