• Nieuw
Hematiet ruw stuk nr.12
search
  • Hematiet ruw stuk nr.12
  • Hematiet ruw stuk nr.12
  • Hematiet ruw stuk nr.12
  • Hematiet ruw stuk nr.12

Hematiet ruw stuk nr.12

€ 14,50
Inclusief belasting

Deze Hematiet heeft een afmeting van 4,5 x 6,5 x 8 cm en weegt 295 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Hematiet Ruw Stuk nr.12

Ontdek de krachtige energie van dit prachtige stuk ruw Hematiet, afkomstig uit Marokko. Met een afmeting van 8 x 6,5 x 4,5 cm, is dit exemplaar een indrukwekkend voorbeeld van de aardse schoonheid van deze edelsteen. Je ontvangt precies het stuk dat op de foto te zien is, met alle unieke texturen en kenmerken die Hematiet te bieden heeft.

De werking van Hematiet

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Hematiet is een krachtige steen van aarding en bescherming, die helpt om je te verbinden met de aarde en je energetische veld te stabiliseren. Het bevordert innerlijke rust en helpt bij het overwinnen van angst en stress. Deze steen staat bekend om zijn vermogen om negatieve energieën te absorberen en te transformeren, waardoor je een gevoel van veiligheid en balans ervaart. Hematiet ondersteunt je bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het nemen van weloverwogen beslissingen, en helpt je om duidelijker te denken en beter om te gaan met uitdagingen.

Op emotioneel vlak bevordert Hematiet het loslaten van oude trauma’s en belemmerende overtuigingen. Het helpt je om negatieve patronen te doorbreken en versterkt je doorzettingsvermogen, waardoor je sterker en veerkrachtiger kunt worden in het omgaan met moeilijke situaties.

Fysieke Eigenschappen

Hematiet staat bekend om zijn helende werking op het fysieke lichaam. Het kan helpen bij het verbeteren van de bloedsomloop, het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van een goede zuurstofvoorziening in het lichaam. Daarnaast wordt Hematiet vaak gebruikt om symptomen van vermoeidheid en hoofdpijn te verlichten, en om een gevoel van vitaliteit en energie te bevorderen.

Geologische Oorsprong

Hematiet is een ijzerhoudend mineraal dat zijn naam ontleent aan het Griekse woord ‘haima’, wat ‘bloed’ betekent, vanwege de roodachtige kleur die ontstaat door de aanwezigheid van ijzeroxide. Dit ruw stuk Hematiet uit Marokko toont de natuurlijke, onbewerkte vorm van de steen, met zijn karakteristieke glans en aardse tinten.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel Direct Online

Ben je op zoek naar een steen die zowel kracht als bescherming biedt? Dit ruw stuk Hematiet nr.12 is een waardevolle aanvulling op jouw collectie, of het nu gaat om persoonlijke verzorging, meditatie, of als uniek decoratief stuk. Bestel nu online en ervaar zelf de diepgaande impact van Hematiet.

8718561216908
1 Item