Jaspis rood Zuid-Afrika 250 gr- ruwe brokjes
search
  • Jaspis rood Zuid-Afrika 250 gr- ruwe brokjes
  • Jaspis rood Zuid-Afrika 250 gr- ruwe brokjes
  • Jaspis rood Zuid-Afrika 250 gr- ruwe brokjes

Jaspis rood Zuid-Afrika 250 gr. ruwe brokjes

€ 11,00
Inclusief belasting

250 gram van de ruwe half-edelsteen brokjes rode Jaspis uit Zuid-Afrika. De brokjes zijn ca. 2-4 cm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Jaspis rood 250 gr. ruwe brokjes kopen

Een zakje met 250 gram ruwe brokjes Polychroomjaspis, de stukjes zijn ca. 2 tot 4 cm groot. De vindplaats van deze rode jaspis is Zuid-Afrika. Leg deze mineralen op een fijne plek of gebruik ze in jouw decoratieproject. Let op! Dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto.

De werking van de ruwe Jaspis rood brokjes

Aarding en stabiliteit: Rode jaspis staat bekend om zijn aardende eigenschappen. Het kan je helpen om meer gecentreerd te blijven en in contact te blijven met de fysieke wereld. Het is een uitstekende steen om te dragen of vast te houden als je behoefte hebt aan stabiliteit en gronding.

Energie en vitaliteit: Deze steen kan je energie en vitaliteit vergroten. Het kan je helpen om vermoeidheid te verminderen en je uithoudingsvermogen te verbeteren. Rode jaspis is nuttig voor mensen die behoefte hebben aan een extra boost aan energie.

Moed en wilskracht: Rode jaspis wordt geassocieerd met het basischakra, dat verbonden is met moed, kracht en wilskracht. Het kan je aanmoedigen om uitdagingen met vastberadenheid en zelfvertrouwen aan te pakken. Het is een steen van moed en doorzettingsvermogen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Jaspis rood ruw perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de stabiliteit en wilskracht die de Jaspis edelsteen te bieden heeft? Bestel de Jaspis dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561204295
7 Items

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0
25
Kleur
Rood
Herkomst
Zuid-Afrika
Omschrijving
250 gram van de ruwe half-edelsteen brokjes rode Jaspis uit Zuid-Afrika. De brokjes zijn ca. 2-4 cm.