Jaspis Breccie 250 gr- semi gepolijste stenen ruw
search
  • Jaspis Breccie 250 gr- semi gepolijste stenen ruw
  • Jaspis Breccie 250 gr- semi gepolijste stenen ruw

Jaspis Breccie 250 gr. semi gepolijste stenen ruw

€ 6,90
Inclusief belasting

250 gram van de semi gepolijste / ruwe half-edelsteen stukjes Jaspis Breccie. De stenen zijn ca. 2-4 cm.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Jaspis Breccie 250 gr. semi gepolijste ruwe brokjes kopen

Een zakje met 250 gram grof gepolijste / ruwe brokjes Jaspis Breccie, de stukjes zijn ca. 2 tot 4 cm groot. Let op! Dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto.

De werking van de Jaspis Breccie brokjes

Gronding en stabiliteit: Jaspis breccie staat bekend om zijn aardende eigenschappen. Het kan je helpen om meer gecentreerd en in contact met de fysieke wereld te blijven. Het is een uitstekende steen om te dragen of vast te houden als je behoefte hebt aan meer stabiliteit in je leven, vooral tijdens turbulente periodes. Moed en vitaliteit: Deze steen wordt geassocieerd met het basischakra, dat verbonden is met overleving, moed en vitaliteit. Jaspis breccie kan je energie geven en je aanmoedigen om uitdagingen met vastberadenheid aan te pakken. Het kan ook helpen bij het vergroten van je uithoudingsvermogen en het overwinnen van vermoeidheid.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Jaspis Breccie grof gepolijst perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de vitaliteit en vastberadenheid die de Jaspis Breccie edelsteen te bieden heeft? Bestel de Jaspis Breccie dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561204202
4 Items

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0
25
Kleur
Bonte kleuren
Herkomst
India
Omschrijving
250 gram van de semi gepolijste / ruwe half-edelsteen stukjes Jaspis Breccie. De stenen zijn ca. 2-4 cm.