Diopsiet Mexico 250 gr- ruwe brokjes
search
  • Diopsiet Mexico 250 gr- ruwe brokjes
  • Diopsiet Mexico 250 gr- ruwe brokjes
  • Diopsiet Mexico 250 gr- ruwe brokjes

Diopsiet Mexico 250 gr. ruwe brokjes

€ 11,00
Inclusief belasting

250 gram van de ruwe half-edelsteen brokjes Diopsiet uit Mexico. De brokjes zijn ca. 3-4 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Diopsiet 250 gr. ruwe brokjes kopen

Een zakje met 250 gram ruwe brokjes Diopsiet, de stukjes zijn ca. 3 tot 4 cm groot. De vindplaats van deze Diopsiet is Mexico. Let op! Dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto.

De werking van de ruwe Diopsiet brokjes

Intuïtie en helderheid: Deze steen kan de intuïtie versterken en helpen bij het verkrijgen van helderheid in gedachten en gevoelens. Het kan je helpen om diepere inzichten te verkrijgen en duidelijke beslissingen te nemen. Communicatie en zelfexpressie: Diopsiet wordt soms gezien als een steen die communicatie en zelfexpressie bevordert. Het kan helpen bij het uiten van gevoelens en gedachten op een duidelijke en respectvolle manier, zowel in gesprekken met anderen als in schrijven. Harmonie en balans: Deze steen kan helpen bij het in evenwicht brengen van emoties en energiecentra (chakra's) in het lichaam. Het kan je helpen om harmonie te bereiken in je emotionele en spirituele leven.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Diopsiet ruw perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de zelfexpressie en sterkere intuïtie die de Diopsiet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Diopsiet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561203526
8 Items

Datasheet

Edelsteen
Diopsiet
Gewicht
0
25
Kleur
Groen
Herkomst
Mexico
Omschrijving
250 gram van de ruwe half-edelsteen brokjes Diopsiet. De brokjes zijn ca. 3-4 cm.