Jaspis slangen 500 gram ruwe brokken
search
  • Jaspis slangen 500 gram ruwe brokken
  • Jaspis slangen 500 gram ruwe brokken
  • Jaspis slangen 500 gram ruwe brokken
  • Jaspis slangen 500 gram ruwe brokken

Jaspis slangen 500 gram ruwe brokken

€ 21,45
Inclusief belasting

500 gram ruwe brokken van de half-edelsteen Jaspis slangen. De brokken zijn ca. 4-7 cm groot. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 500 gram Jaspis slangen ruwe brokken kopen

Een zakje met daarin 500 gram ruwe brokken Slangenjaspis. De brokken zijn ca. 4 tot 7 cm in formaat. Let op! De stenen kunnen afwijken van de foto.

De werking van de Jaspis slangen ruwe brokken

De ruwe steen "Jaspis Slangen" is een variëteit van jaspis, een edelsteen die bekendstaat om zijn aardende en beschermende eigenschappen. Hoewel de naam "Slangenjaspis" niet algemeen bekend is in de wereld van edelstenen, kunnen we aannemen dat het een bijzondere soort jaspis is met mogelijk specifieke eigenschappen. Hier zijn enkele algemene effecten die aan jaspis in het algemeen worden toegeschreven: Aarding: Jaspis staat bekend om zijn aardende eigenschappen. Het kan helpen om je te verbinden met de energieën van de aarde en een gevoel van stabiliteit en veiligheid te bevorderen. Bescherming: Deze steen wordt vaak gebruikt als beschermende steen om negatieve energieën af te weren en een energetische barrière om je heen te creëren. Vitaliteit en energie: Jaspis kan bijdragen aan een gevoel van vitaliteit en energie. Het kan vermoeidheid verminderen en je helpen om meer levenskracht te voelen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Passen deze ruwe brokken Slangenjaspis perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de veiligheid en energie die de Jaspis slangen te bieden heeft? Bestel deze unieke Jaspis slangen dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561202956
2 Items

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0
5
Kleur
Bruin
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
500 gram ruwe brokken van de half-edelsteen Jaspis slangen. De brokken zijn ca. 4-7 cm groot.