Jaspis dalmatiër ruwe brokjes- p-kg
search
  • Jaspis dalmatiër ruwe brokjes- p-kg

Jaspis dalmatiër ruwe brokjes, p/kg

€ 39,00
Inclusief belasting

1 kilo van de ruwe half-edelsteen Jaspis dalmatiër, ca. 3-5 cm brokjes.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Jaspis dalmatiër ruwe brokjes kopen

Een zakje gevuld met 1 kilo ruwe brokjes van de gespikkelde steen Dalmatiër Jaspis. De ruwe brokjes Jaspis zijn ca. 3 tot 5 cm groot.

De werking van de ruwe brokjes Jaspis dalmatiër

Jaspis Dalmatiër is een mooie en interessante steen met spirituele eigenschappen die vaak worden geassocieerd met aarding, bescherming en balans. Hier zijn enkele van de spirituele werkingen van Jaspis Dalmatiër brokjes: Balans: Jaspis Dalmatiër kan helpen om emotionele en energetische onevenwichtigheden te herstellen. Het staat bekend om zijn vermogen om yin en yang-energieën in evenwicht te brengen en harmonie te brengen in je leven. Zelfvertrouwen: Deze steen kan je helpen om meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie te ontwikkelen. Het kan je aanmoedigen om jezelf te laten zien zoals je echt bent, zonder angst voor veroordeling.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze ruwe Jaspis dalmatiër helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de harmonie en zelfacceptatie die de Jaspis dalmatiër edelsteen te bieden heeft? Bestel de Jaspis dalmatiër ruwe brokjes dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561026552
14 Items

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
1
Kleur
Zwart / bruin
Herkomst
India
Omschrijving
1 kilo van de ruwe half-edelsteen Jaspis dalmatiër
ca. 3-5 cm brokjes.