Jaspis Polychroom sculptuur nr.09
search
  • Jaspis Polychroom sculptuur nr.09
  • Jaspis Polychroom sculptuur nr.09
  • Jaspis Polychroom sculptuur nr.09
  • Jaspis Polychroom sculptuur nr.09

Jaspis Polychroom sculptuur nr.09

€ 43,00
Inclusief belasting

Glad gepolijst sculptuur uit Madagaskar. De afmeting: 7 x 4,5 x 8,5 cm.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Jaspis Polychroom sculptuur nr.09 kopen

Glad gepolijst sculptuur van 7 x 4,5 x 8,5 cm. Dit mooie stuk uit Madagaskar weegt ca. 370 gram. 

Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van Polychroom Jaspis

Jaspis geeft je meer vitaliteit en uithoudingsvermogen, waardoor je weerstand en levenskracht toenemen. De steen biedt een nuchtere kijk op het leven, wat oprechtheid en eerlijkheid bevordert. Daarnaast versterkt jaspis de eetlust en stimuleert het de spijsvertering. Het is gunstig voor zowel de bloedvaten als het ademhalingsstelsel en helpt bij het herstel van spieren en zenuwen na intensief sporten. Jaspis heeft een heilzame werking op de lever en ontgift het bloed. Het kan blokkades in het galkanaal opheffen en helpt bij het afvoeren van galstenen.

Jaspis biedt ook verlichting bij zwangerschapsbraken en helpt bij impotentie die veroorzaakt wordt door trauma. Het is effectief tegen stress, overspannenheid en menstruatieproblemen. De steen heeft een heilzame werking op aambeien, schildklierklachten, maag-, darm- en leverproblemen, nierkwalen en brandend maagzuur.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past dit sculptuur van Jaspis stuk perfect bij jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de weerstand en eerlijkheid die de Jaspis Polychroom te bieden heeft? Bestel de schijf direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561215413
1 Item