• Nieuw
Calciet blauw sculptuur nr.12
search
  • Calciet blauw sculptuur nr.12
  • Calciet blauw sculptuur nr.12
  • Calciet blauw sculptuur nr.12
  • Calciet blauw sculptuur nr.12

Calciet blauw sculptuur nr.12

€ 142,00
Inclusief belasting

Calciet blauw sculptuur nr.12 uit Mexico, deze steen weegt 1,277 kilo en is 14,5 cm groot

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Calciet Blauw Sculptuur nr.12

Calciet Blauw Sculptuur nr.12 is een schitterend exemplaar afkomstig uit Mexico, dat zich onderscheidt door zijn blauw/grijsachtige kleur. Deze steen weegt 1,277 kilo en heeft een hoogte van 14,5 cm, wat het een indrukwekkend en krachtig decoratief stuk maakt. De rustgevende energie van blauw calciet maakt het een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar spirituele ontwikkeling en innerlijke balans.

De werking van Calciet Blauw

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Calciet Blauw staat erom bekend de spirituele groei te bevorderen en helpt bij het verbeteren van de concentratie. Deze steen ondersteunt liefdevol handelen en helpt bij het beheersen van emoties, vooral in tijden van overgevoeligheid. De kalmerende werking van de steen brengt rust en harmonie, wat bijdraagt aan een dieper gevoel van zelfinzicht en emotionele stabiliteit.

Fysieke Eigenschappen

Calciet Blauw kan helpen bij het kalmeren van het zenuwstelsel en het bevorderen van emotioneel evenwicht. De kalmerende energie van deze steen is zeer effectief bij het verminderen van stress en het loslaten van negatieve energieën, wat het ideaal maakt voor mensen die zich vaak overbelast voelen.

Geologische Oorsprong

Dit specifieke stuk calciet is afkomstig uit Mexico, een regio die bekend staat om de hoge kwaliteit van zijn calcietstenen. De natuurlijke blauw/grijsachtige tint en de ruwe afwerking van dit sculptuur maken het zowel visueel aantrekkelijk als energetisch krachtig. Het is zorgvuldig geslepen en gepolijst om de natuurlijke schoonheid en energie van de steen volledig te laten stralen.

Disclaimer

Hoewel Calciet Blauw talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Calciet Blauw Sculptuur nr.12 toe aan je collectie en ervaar de kalmerende en spirituele energie van deze prachtige steen. Of je nu op zoek bent naar ondersteuning voor spirituele groei, concentratie of emotionele balans, dit sculptuur biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de kracht van Calciet Blauw je leven verrijken!

8718561217240
1 Item