Jade serpentijn edelsteen sculptuur nr.33
search
  • Jade serpentijn edelsteen sculptuur nr.33
  • Jade serpentijn edelsteen sculptuur nr.33
  • Jade serpentijn edelsteen sculptuur nr.33
  • Jade serpentijn edelsteen sculptuur nr.33

Jade serpentijn edelsteen sculptuur nr.33

€ 44,60
Inclusief belasting

Handgepolijste sculptuur van Serpentijn Jade uit Afghanistan. Dit kunstwerk is 8,5 cm hoog en 343 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Jade Serpentijn sculptuur nr.33 kopen

Uniek sculptuur van de half-edelsteen Serpentijn Jade. De vindplaats van deze Jade is Afghanistan. Het stuk is 8,5 x 7 x 5 cm en 343 gram. Bijzondere Jade om bijvoorbeeld ter decoratie te plaatsen in je woning of praktijkruimte. Je ontvangt het stuk van de foto

De werking van de Jade sculptuur

Deze edelsteen staat bekend om zijn beschermende eigenschappen. Jade beschermt tegen negatieve energieën en voorkomt energetische aanvallen. Het creëert een schild van liefdevolle energie om je heen, wat bijdraagt aan een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Dit maakt een jade sculptuur een uitstekende aanvulling op je huis of werkruimte, omdat het een sfeer van bescherming en welzijn bevordert.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Jade sculptuur perfect bij jouw woonkamer of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de bescherming en welzijn die de Jade halfedelsteen te bieden heeft? Bestel deze unieke Jade dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561214195
1 Item