Jaspis bumblebee sculptuur 6-8 cm
search
  • Jaspis bumblebee sculptuur 6-8 cm
  • Jaspis bumblebee sculptuur 6-8 cm
  • Jaspis bumblebee sculptuur 6-8 cm
  • Jaspis bumblebee sculptuur 6-8 cm

Jaspis bumblebee sculptuur 6-8 cm

€ 79,00
Inclusief belasting

Een handgepolijste sculptuur van de half-edelsteen Jaspis Bumblebee uit Indonesië. De sculptuur is ca. 6-8 cm en ca. 200-250 gram. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Jaspis Bumblebee ruwe sculptuur 6-8 cm

Een bijzondere steen, die ook wel Eclips-steen wordt genoemd. De vindplaats van deze Jaspis bumblebee is Indonesië. De sculptuur is ca. 6 tot 8 cm groot en ca. 200 tot 250 gram. Let op! De steen die je ontvangt kan dus afwijken van de foto.

De werking van de Jaspis bumblebee sculptuur

Een sculptuur gemaakt van "Jaspis Bumblebee" uit Indonesië is een kunstwerk dat is vervaardigd uit de bijzondere variëteit van jaspis genaamd "Bumblebee jaspis." Deze steen staat bekend om zijn opvallende kleuren en patronen, die doen denken aan de kleuren van een hommel. Hier zijn enkele mogelijke kenmerken en betekenissen van een sculptuur gemaakt van Jaspis Bumblebee: Energie en vitaliteit: Bumblebee jaspis wordt vaak geassocieerd met energie en vitaliteit. Het kan helpen vermoeidheid te verminderen en je meer levenskracht te geven. Optimisme: De vrolijke kleuren van deze steen kunnen optimisme en een positieve kijk op het leven bevorderen. Creativiteit: Bumblebee jaspis kan helpen bij het stimuleren van creativiteit en het genereren van nieuwe ideeën.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Passen deze Jaspis Bumblebee sculptuur perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de creativiteit en vitaliteit die de Jaspis Bumblebee te bieden heeft? Bestel deze unieke Jaspis Bumblebee dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561075956
3 Items

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0
25
Kleur
Bonte kleuren
Herkomst
Indonesië
Omschrijving
Een handgepolijste sculptuur van de half-edelsteen Jaspis Bumblebee uit Indonesië. De sculpturen zijn ca. 6-8 cm en ca. 200-250 gram.